DayTrading: Piątek 18.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 18.01.2013
wooow, nie było mnie trzy godziny przy kompie a tu tyle akcji sie działo. dzisiejszy dzien to jeden z tych o ktorych lepiej szybko zapomniec, dobrze ze wczoraj wszystko wchodziło gładko i mozna było zrobic gorke na dzisiejsze straty;)
Dzisiejszy dzień do szufladki zapomnienia.
Weekend i relax
Wszystkim forumowiczom życzę spokojnego weekendu

Weekend i relax
Wszystkim forumowiczom życzę spokojnego weekendu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na d1 jest co najmniej do 1,32ForexTig3r pisze:Nie ma szans na dalszy wzrost, jak długo będą męczyć?
Jeszcze 25 min. do zjazdu.
NA D1 po prostu nie ma gdzie spadać, także czekamy.
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... -wykresach
Eurogroup to discuss preparation for Cyprus bailout Monday.
Eurogroup to review aid programs for Greece, Ireland and Portugal.

dodatkowo hamburgery się z debt'em dogadują coraz bardziej w dyskusji
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013, 15:55 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 3 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
EU official says Spain has met conditionality for aid payment juz ploty puszczaja - PIATEK ahahah
kabel dal zarobic dzisiaj, niezla koncowka tygodnia
spokojnego weekendu zycze.

spokojnego weekendu zycze.
jednak dane inne 

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
- ForexTig3r
- Maniak
Niespodzianki dla mnie nie było, prognozowo tak. A mimo to nie rośnie...

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Dzisiaj już chyba nie będzie mocnych ruchów trochę już było wiec pewnie lekkie odchylenie do końca dnia... nie pasuje mi ten poziom żeby jechać wyżej niż 1,34 muszą mieć rozpęd dlatego widziało mi się tak jak na wykresie zjazd na 1,3220 i stamtąd ogień
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
USA. Indeks Uniwersytetu Michigan (styczeń): 71,3 pkt. (prognoza 75 pkt.)
Z kąd te dane ( o linka mi się rozchodzi )ForexTig3r pisze:Niespodzianki dla mnie nie było, prognozowo tak. A mimo to nie rośnie...