już tego tak nie widzęspeedpips pisze:Całkiem możliwePipsKong pisze:czyżbyśmy zamknęli h1 na młotku ?![]()
DayTrading: Piątek 18.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 18.01.2013
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
może w tygodniu wyszedłby z tego ładny pinbar ale dziś jest już piątek i inwestorzy odpływają
opcje na 1,330 1,332 i 1,335 
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
No cóż tam są większe CWANIAKI w końcu to BANKSTERZYPipsKong pisze:już tego tak nie widzęspeedpips pisze:Całkiem możliwePipsKong pisze:czyżbyśmy zamknęli h1 na młotku ?![]()
Dziś to mi wyszła PADAKA z całego dnia , ale co tam nie zawsze ma się rację ( częściej jej nie mam )
NA FOREX-IE OCZYWIŚCIE
WEEKEND !!!!!
MERLIN pisze:no nie wiadomo czy nie podskoczy sp500 ,na dziennym grają na motyla :twisted:i h1 także motyl brak większej reakcji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak było 1.3340 to tez o tych młotkach wielescie mowili a nie mówiłam liczą się intencje i zaangażowanie a nie długośćPipsKong pisze:już tego tak nie widzęspeedpips pisze:Całkiem możliwePipsKong pisze:czyżbyśmy zamknęli h1 na młotku ?![]()
oj z banksterą z wall street nie da się walczyć - dziś 1,3280
chciwość jest dobra
- ForexTig3r
- Maniak

Nie ma szans na dalszy wzrost, jak długo będą męczyć?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:Nie ma szans na dalszy wzrost, jak długo będą męczyć?
pomęczą te młotki na edku do 16 i zjazd
chciwość jest dobra
większe szanse są na spadek IMHO, na H1 taki jakby podwójny szczyt się utworzył
- ForexTig3r
- Maniak

Jeszcze 25 min. do zjazdu.
A może jednak nie wynik rozstrzygnie i jest dużo bardziej prawdopodobny zaskakująco zły wynik, więc wzrost.
NA D1 po prostu nie ma gdzie spadać, także czekamy.
A może jednak nie wynik rozstrzygnie i jest dużo bardziej prawdopodobny zaskakująco zły wynik, więc wzrost.
NA D1 po prostu nie ma gdzie spadać, także czekamy.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013, 15:32 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线