Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
jak było 1.3340 to tez o tych młotkach wielescie mowili a nie mówiłam liczą się intencje i zaangażowanie a nie długość
oj z banksterą z wall street nie da się walczyć - dziś 1,3280
Nie ma szans na dalszy wzrost, jak długo będą męczyć?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Jeszcze 25 min. do zjazdu.
A może jednak nie wynik rozstrzygnie i jest dużo bardziej prawdopodobny zaskakująco zły wynik, więc wzrost.
NA D1 po prostu nie ma gdzie spadać, także czekamy.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013, 15:32 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线