widziałem tylko informacje na ich stronie http://protrader.net/trading-platform . próbowałem coś poszukać ale nie znalazłem żadnej informacji żeby ta platforma już gdzieś funkcjonowała...Expansion pisze:u jakiego brokera mozna obejrzec ta aplikacje? chetnie bym ja zobaczyl jak u kogos dziala...mclair pisze: jeszcze jedno, czemu alior nie udostepnia aplikacji mobilnej skoro Protrader takową już ma? niech się alior pospieszy bo zostaje naprawdę w tyle...
AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Niestety to nie jest rozwiązanie w przypadku, gdy próbuję ustalić poziomy fibo. Od szczytu do dołka nie da się dokładnie nanieść fibo.BM Alior Bank pisze:WitamyProszę narysować linię w dowolnym miejscu i kliknąć na nią prawym przyciskiem myszy. Następnie należy wybrać "właściwości" i zmienić trzecią opcję: "zacznij w". Może Pan wybrać czy linia trendu ma być "przyklejona" do otwarcia/zamknięcia/max/min świecy. Aby powrócić do standardowego trybu należy wybrać "domyślne".eddek pisze:Co należy zrobić, aby rysowane linie były dociągane do najbliższej świecy, tak jak w MT4?
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,eddek pisze: Niestety to nie jest rozwiązanie w przypadku, gdy próbuję ustalić poziomy fibo. Od szczytu do dołka nie da się dokładnie nanieść fibo.
Funkcjonalność dla poziomów FIBO, umożliwiająca rysowanie max/min lub min/max dla danej świecy jest obecnie przygotowywana przez PFSoft. Zgłosiliśmy taką potrzebę jeszcze w zeszłym roku i czekamy na jej realizację.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
to samo u mnie ...
To samo u mnie, widzi zlecenia ale ich nie aktualizuje, to samo z wykresami,
teraz nie da sie zalogowac wiec moze naprawiaja
Jak zwykle lipa, zaraz Alior powie magiczne słowo przepraszam, że można zadzwonić i konsultanci są do dyspozycji i ogólnie nic sie nie stało. Norma raz działa, a raz nie.
postęp zalogować sie można ,ale wszystko stoi padaka
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy
Awaria jest spowodowana awarią u naszego partnera technologicznego - Integrala. Przepraszamy za powstałe niedogodności. Jeżeli chcą Państwo zamknąć pozycje prosimy o kontakt z naszą infolinią pod numerem 19503. Pracujemy, aby jak najszybciej przywrócić handel na platformie.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Awaria jest spowodowana awarią u naszego partnera technologicznego - Integrala. Przepraszamy za powstałe niedogodności. Jeżeli chcą Państwo zamknąć pozycje prosimy o kontakt z naszą infolinią pod numerem 19503. Pracujemy, aby jak najszybciej przywrócić handel na platformie.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku