AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Bardzo dziękuje za poradę, faktycznie pomogło.
1. Gdzie znajdę daty wygasania CFD na wig20 (POL20.XX)? Dlaczego nie ma w serwisie informacyjnym?
2. Czy będzie jakiś problem, jeśli nie zamknę pozycji na CFD (dowolny) przed wygaśnięciem? Czy po prostu rozliczenie wg ceny wykonania?
2. Czy będzie jakiś problem, jeśli nie zamknę pozycji na CFD (dowolny) przed wygaśnięciem? Czy po prostu rozliczenie wg ceny wykonania?
Gdzie podziały się dymki w AT2 w instrukcji jest opis a w ustawieniach brak. Widok okna gdzie są podane numer słupka, data itd. nie pokazuje mi po odznaczenie max, minimum, zamknięcie cen dla słupka.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
2. Nie ma żadnego problemu - może Pan zamknąć CFD wcześniej lub poczekać do rozliczenia (zwykle w ciągu dwóch dni po wygaśnięciu serii)
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
1.CFD dla wig20 wygasa razem z serią kontraktu na gpw. Dodamy odpowiednią informację w tabeli wygasania.voyt pisze:1. Gdzie znajdę daty wygasania CFD na wig20 (POL20.XX)? Dlaczego nie ma w serwisie informacyjnym?
2. Nie ma żadnego problemu - może Pan zamknąć CFD wcześniej lub poczekać do rozliczenia (zwykle w ciągu dwóch dni po wygaśnięciu serii)
Dymki zostały usunięte przez PFSoft. Powodem było zwiększenie wydajności platformy. Informacje o których Pan pisze może Pan znaleźć rozszerzając podręczny panel na wykresie (screen w załączniku)WoŁodia pisze:Gdzie podziały się dymki w AT2 w instrukcji jest opis a w ustawieniach brak. Widok okna gdzie są podane numer słupka, data itd. nie pokazuje mi po odznaczenie max, minimum, zamknięcie cen dla słupka.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co należy zrobić, aby rysowane linie były dociągane do najbliższej świecy, tak jak w MT4?
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Proszę narysować linię w dowolnym miejscu i kliknąć na nią prawym przyciskiem myszy. Następnie należy wybrać "właściwości" i zmienić trzecią opcję: "zacznij w". Może Pan wybrać czy linia trendu ma być "przyklejona" do otwarcia/zamknięcia/max/min świecy. Aby powrócić do standardowego trybu należy wybrać "domyślne".eddek pisze:Co należy zrobić, aby rysowane linie były dociągane do najbliższej świecy, tak jak w MT4?
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Witam,
gdzie moge znalzezc wskazniki do ProTradera, lub w jaki sposob przeniesc je z MT4?
pozdrawiam
Bartek
gdzie moge znalzezc wskazniki do ProTradera, lub w jaki sposob przeniesc je z MT4?
pozdrawiam
Bartek
Witam.
Jeżeli chcesz mieć w Alior Traderze wskaźniki z MT4 to podeślij mi ich kody źródłowe na adres: karol.marchewka@pfsoft.com
Postaram się pomóc.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
-- Dodano: śr 16-01-2013, 12:53 --
Witam.
Alior eFX Trader ma zrewolucjonaizować rynek platform walutowych: http://comparic.pl/listings/alior-efx-t ... alutowych/
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Alior Trader 2 udostępnia 40 wskaźników. Polecam zapoznać się z rozdziałem III podręcznika: http://www.aliorbank.pl/resources/res/r ... at_III.pdfkiloff pisze:Witam,
pozdrawiam
Bartek
Jeżeli chcesz mieć w Alior Traderze wskaźniki z MT4 to podeślij mi ich kody źródłowe na adres: karol.marchewka@pfsoft.com
Postaram się pomóc.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
-- Dodano: śr 16-01-2013, 12:53 --
Witam.
Alior eFX Trader ma zrewolucjonaizować rynek platform walutowych: http://comparic.pl/listings/alior-efx-t ... alutowych/
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Teraz wiadomo na co poszła kasa z IPO.MaRCHeW pisze: -- Dodano: śr 16-01-2013, 12:53 --
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Na rynku walutowym w Polsce, jeśli się nie myle dominującą role ma CitiHandlowy... powinni się bać? Alior ma potencjał wg mnie do zabrania handlowemu kawałka tego torcika.
btw. dzieki włąsnie działalności skarbcowej handlowy ostatnio prezentuje kwartalne całkiem niezłe wyniki...
jeszcze jedno, czemu alior nie udostepnia aplikacji mobilnej skoro Protrader takową już ma? niech się alior pospieszy bo zostaje naprawdę w tyle...
u jakiego brokera mozna obejrzec ta aplikacje? chetnie bym ja zobaczyl jak u kogos dziala...mclair pisze: jeszcze jedno, czemu alior nie udostepnia aplikacji mobilnej skoro Protrader takową już ma? niech się alior pospieszy bo zostaje naprawdę w tyle...