jeszcze potwierdzenia, zmyłki i te sprawyklimokrates pisze:kto szykuje ? TRENDLINERSI ? już jest uszykowany.pr7emo pisze:w końcu edek ruszył do góry
możliwe że jakiś trend szykująDOLLAR EXTENDS LOSSES VERSUS EURO AFTER US DATA

jeszcze potwierdzenia, zmyłki i te sprawyklimokrates pisze:kto szykuje ? TRENDLINERSI ? już jest uszykowany.pr7emo pisze:w końcu edek ruszył do góry
możliwe że jakiś trend szykująDOLLAR EXTENDS LOSSES VERSUS EURO AFTER US DATA
moim zdaniem wcale nie kulawe. tam jest spory support 1,3337 oraz zniesienie fibo 38,7 dzisiejszych wzrostów. ja wolałem byc ostrozny i wziac czesc zysków (badz co badz generalnie jest uptrend). jak zauwaze jakis sygnał na shorta to wejde powtornie, ale poki co siedze na rekachMpapiez pisze:@Snikers i rafmax
Świetnie że dojrzeliście pin bara, tylko trochę kulawe miejsce na niego.
Wykres jak na razie zrobił klasyczny numer - przebicie + retest nowego oporu. Podstawy podstaw.
Dalsze wzrosty ? Nie sądzę, nie po to wybili support, żeby sobie skakać w około niego w te i z powrotem.
Ten support ze słowem "spory" nie ma wiele wspólnego. Spójrz na to z innej strony. Jak ten "pin barek" wypada na tle ogromnego engulfinga na H1 ? Nie uważasz że najpierw engulfing się powinien zrealizować, zanim zaczniesz szukać pin barów ?rafmax pisze:
moim zdaniem wcale nie kulawe. tam jest spory support 1,3337 oraz zniesienie fibo 38,7 dzisiejszych wzrostów. ja wolałem byc ostrozny i wziac czesc zysków (badz co badz generalnie jest uptrend). jak zauwaze jakis sygnał na shorta to wejde powtornie, ale poki co siedze na rekach
turkey mają wysoką , a tam już paliwo po 8 złzeuss pisze:inflacja w krajach
Ten "pin bar" jak każdy inny, wymaga potwierdzenia kolejną świecą, nie ma co się jaraćrafmax pisze:moim zdaniem wcale nie kulawe. tam jest spory support 1,3337 oraz zniesienie fibo 38,7 dzisiejszych wzrostów. ja wolałem byc ostrozny i wziac czesc zysków (badz co badz generalnie jest uptrend). jak zauwaze jakis sygnał na shorta to wejde powtornie, ale poki co siedze na rekachMpapiez pisze:@Snikers i rafmax
Świetnie że dojrzeliście pin bara, tylko trochę kulawe miejsce na niego.
Wykres jak na razie zrobił klasyczny numer - przebicie + retest nowego oporu. Podstawy podstaw.
Dalsze wzrosty ? Nie sądzę, nie po to wybili support, żeby sobie skakać w około niego w te i z powrotem.