DayTrading: Czwartek 17.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 17.01.2013
kabel mozliwe 5940
ktoś coś wie na temat GBP ? dlaczego on sobie tak ładnie słabnie ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
od strony technicznej jest to logiczne, od strony fundamentalnej nie mam pojecia 

BOCZEK pisze:patrz, a jednak to była dywregrencjacugan pisze:No to co zwali się edzio ma ma 1,32 czy niżej na okolice 1,3119 -70
pierwsze wsparcie na jenie od 119.2 do 119,0 po tym jakieś spadki do 118,7-118,5
i opcja na 1,335
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
gpb słabnie bo dolar się umacnia...PipsKong pisze:ktoś coś wie na temat GBP ? dlaczego on sobie tak ładnie słabnie ??

jak się mylę to proszę mnie poprawić, ale od 14,30 edek najpierw spadł, ejek do góry, potem ejek spadł, a edek konsola, teraz edek rośnie, a ejek w dół?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:gpb słabnie bo dolar się umacnia...PipsKong pisze:ktoś coś wie na temat GBP ? dlaczego on sobie tak ładnie słabnie ??
Zacna uwaga Milordzie

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
E J 119 04 jak poradza sobie z wsparciem następne 118 88 cel nr 1Mpapiez pisze:Ciebie naprawdę szyderka bawizeuss pisze:oRGna eur/usd na m3pewniak
.
@Nowy123
Fajnie że odnalazłeś się w ejku i miło że się dzielisz z innymi, ale spróbuj przeczytać swoje posty.
Tego się po prostu czytać nie da. Zacznij używać przecinków i jakichś normalnych składni zdań.
wiec obserwować te rejony czy nie będzie odwrotu

teraz lepiej
zaraz strzał na 118 88

a USD się umacnia bo GOLD słabnieBOCZEK pisze: gpb słabnie bo dolar się umacnia...?

może być jazda na GOLD do 1580 -1600
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cugan pisze:a USD się umacnia bo GOLD słabnieBOCZEK pisze: gpb słabnie bo dolar się umacnia...?
może być jazda na GOLD do 1580 -1600
a gold słabnie bo??

bo ropa w stosunku co cen klocków lego jest w konsoli 
taki dżołk
ejen może sie zatrzymie przy 118,7-5 ale wtedy może odbić do góry i zamknąć sie na 119.0

taki dżołk
ejen może sie zatrzymie przy 118,7-5 ale wtedy może odbić do góry i zamknąć sie na 119.0
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!