DayTrading: Poniedziałek 14.01.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.01.2013
obama sejs
US PRES OBAMA: debt ceiling failure could cause recession.
US PRES OBAMA: social security, veteran's benefits could be delayed.
Jose Manuel Barroso;
Nous vous accompagnons dans ces moments difficiles et nous soutenons la courageuse action des troupes françaises
nic konkretnego
US PRES OBAMA: debt ceiling failure could cause recession.
US PRES OBAMA: social security, veteran's benefits could be delayed.
Jose Manuel Barroso;
Nous vous accompagnons dans ces moments difficiles et nous soutenons la courageuse action des troupes françaises
nic konkretnego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
JPY mocny po takiej jezdzie ledwo 120 pisa korekty dojechli do Piatkowych poziomow ale nie dziwic sie wszyscy na oslabienie grajatermometr123 pisze:nowy123 ekspercie ty mójuważasz że dzisiaj skośne pociągną trochę na dół ejena?

Fed's Williams forecasts GDP growth of a bit less than 3.5% in 2014. Inflation at about 1.5% in 2013
Fed's Williams: QE probably needed in to second half of 2013.
Fed's Williams forecasts economic growth of about 2.5% this year
Fed's Williams: QE probably needed in to second half of 2013.
Fed's Williams forecasts economic growth of about 2.5% this year
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dzisiaj fajne falki na edku ale liczyłem na trend, tak to jest, człowiek weźmie jeden dzień wolnego i już nie załapie się na lagi po 80 pkt 
zarombiste jest to exchange, mogę dowolnie ustawiać oczekujące i realizuje co do 0,1 a koszty prowizji są rozliczane "poza transakcją" - wypas, jestem zadowolony
jak miałem do 4 digit to realizowało L xxxx5 jak było xxx4,6 a teraz co do Joty się zgadza :]

zarombiste jest to exchange, mogę dowolnie ustawiać oczekujące i realizuje co do 0,1 a koszty prowizji są rozliczane "poza transakcją" - wypas, jestem zadowolony

jak miałem do 4 digit to realizowało L xxxx5 jak było xxx4,6 a teraz co do Joty się zgadza :]
-
- Pasjonat
Prezydent USA Barack Obama ostrzegł w poniedziałek przed groźbą kryzysu gospodarczego i finansowego, jeśli Republikanie w Kongresie nie zgodzą się na podniesienie limitu zadłużenia. Niepodniesienie tego pułapu byłoby "nieodpowiedzialne i absurdalne" - wskazał. Dodał też, że rozważy propozycje wiceprezydenta Joe Bidena w sprawie zapobiegania aktom przemocy z użyciem broni palnej. Prezydent poparł jako "rozsądne" propozycje przewidujące m.in. zakaz broni automatycznej typu wojskowego, a także ograniczenie dopuszczalnej zawartości magazynków do broni i dokładniejszą kontrolę nabywców. To ostatnia konferencja prasowa w pierwszej kadencji Obamy, który 21 stycznia ma zostać zaprzysiężony na drugą kadencję.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
oni tam handlują bronią palną w hipermarketach http://usa50ss.wrzuta.pl/50-stanow/panama-city-beach-3 21:17, ładuje się dosyć długoMaciejWLKP pisze:Prezydent USA Barack Obama ostrzegł w poniedziałek przed groźbą kryzysu gospodarczego i finansowego, jeśli Republikanie w Kongresie nie zgodzą się na podniesienie limitu zadłużenia. Niepodniesienie tego pułapu byłoby "nieodpowiedzialne i absurdalne" - wskazał. Dodał też, że rozważy propozycje wiceprezydenta Joe Bidena w sprawie zapobiegania aktom przemocy z użyciem broni palnej. Prezydent poparł jako "rozsądne" propozycje przewidujące m.in. zakaz broni automatycznej typu wojskowego, a także ograniczenie dopuszczalnej zawartości magazynków do broni i dokładniejszą kontrolę nabywców. To ostatnia konferencja prasowa w pierwszej kadencji Obamy, który 21 stycznia ma zostać zaprzysiężony na drugą kadencję.
albo jestes bankierem albo cos w tym styluZielonaMgielka pisze:Powtarzasz tylko popularne frazesy na temat minusow luzowania polityki pienieznej i piszesz ze nie zmienisz zdania na temat tej "banksterki" o ktorej wszedzie piszesz. Ten temat jest szeroki jak rzeka a ty twierdzisz ze to jest czarne a to jest biale. Sadze ze warto zapoznac sie z argumentami obydwu stron zanim zacznie sie formowac tak lekcewazace i puste w gruncie rzeczy opinie.
Teraz mi napisz do czego dolar stracil te 98% poczatkowej wartosci.

a tak z ciekawosci byles kiedys w USA bylem w 2001 wtedy kiedy byl atak na WTC i widzialem to cala atmosferę itd pozniej bylem od 2003 troche lat bylem odliczając bycia w PL miedzy czasie ale to i tak malo w porownaniu z innymi ktorych poznalem urodzonych tam lub przyjachali w latach 90/80 rodzinke tez mam ale widome na zdjęciu sie najlepiej wychodzi

2003 gdy zaczynał sie boom po bessie internetowej wiem jak to ladnie wszystko wygladalo

myslalem sobie tu bedzie armagedon i byl nie tylko na gieldach ale jak pozniej sie okazywalo srednia kalasa zaczela zniakac dl sie rozpisywac
masz racje temat rzeka lecz DZIADZI G dobrze pamietam jak i BERNANKE gdy w 2007 2008 przekonywał wszem i obec ze nie ma bańki.... ONI sobie krzywdy nie dadza zrobic
Bernanake nie jest idiota tylko jest marionetka

http://www.youtube.com/watch?v=n18_aDor0I8
-- Dodano: pn 14-01-2013, 20:01 --
MaciejWLKP pisze:Prezydent USA Barack Obama ostrzegł w poniedziałek przed groźbą kryzysu gospodarczego i finansowego, jeśli Republikanie w Kongresie nie zgodzą się na podniesienie limitu zadłużenia. Niepodniesienie tego pułapu byłoby "nieodpowiedzialne i absurdalne" - wskazał. Dodał też, że rozważy propozycje wiceprezydenta Joe Bidena w sprawie zapobiegania aktom przemocy z użyciem broni palnej. Prezydent poparł jako "rozsądne" propozycje przewidujące m.in. zakaz broni automatycznej typu wojskowego, a także ograniczenie dopuszczalnej zawartości magazynków do broni i dokładniejszą kontrolę nabywców. To ostatnia konferencja prasowa w pierwszej kadencji Obamy, który 21 stycznia ma zostać zaprzysiężony na drugą kadencję.
znowu TEATRZYK ROZPOCZETY wiadomoe ze musz podniesc limi dlugo wazniejsze beda ustalenie c odo ciec wydatkow a nie limit to pikus
-- Dodano: pn 14-01-2013, 20:02 --
Misie cos RGR chca tysowac na 1h

Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, 19:13 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
nowy ale masz z tym wymądrzaniem flow 

jakie wymadrzanie pisze jak bylo i jak jest trzeba troche bylo przezycpr7emo pisze:nowy ale masz z tym wymądrzaniem flow

a teraz dawaj prognoze jakas na E J

Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, 19:16 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nowy123 pisze:albo jestes bankierem albo cos w tym styluZielonaMgielka pisze:Powtarzasz tylko popularne frazesy na temat minusow luzowania polityki pienieznej i piszesz ze nie zmienisz zdania na temat tej "banksterki" o ktorej wszedzie piszesz. Ten temat jest szeroki jak rzeka a ty twierdzisz ze to jest czarne a to jest biale. Sadze ze warto zapoznac sie z argumentami obydwu stron zanim zacznie sie formowac tak lekcewazace i puste w gruncie rzeczy opinie.
Teraz mi napisz do czego dolar stracil te 98% poczatkowej wartosci.![]()
takie mam odczucie ze bronisz tych typow
drukarzy - zlodziei w bialych rekawiczkach i caly ten chory system
to jest dla mnie klasyk http://www.youtube.com/watch?v=h4E4hr64 ... r_embedded ahaha a reszte teatru znasz po tym kryzysie dopiero w USA spoleczenistwo zreszta ogupiane przez media itd i bardzo ufne otworzylo oczy ......nigdy w calej historii ekonomi drukowanie i sztucznie kreowania bogactwa nie doprowadzało do niczego dobrego
a tak z ciekawosci byles kiedys w USA bylem w 2001 wtedy kiedy byl atak na WTC i widzialem to cala atmosferę itd pozniej bylem od 2003 troche lat bylem odliczając bycia w PL miedzy czasie ale to i tak malo w porownaniu z innymi ktorych poznalem urodzonych tam lub przyjachali w latach 90/80 rodzinke tez mam ale widome na zdjęciu sie najlepiej wychodzi![]()
2003 gdy zaczynał sie boom po bessie internetowej wiem jak to ladnie wszystko wygladaloszczególnie kredytu/raty na wszystko i jak to wszytko działało
mialem i mam dalej wielu znajomych którzy zajmują sie budowlanka
tak nie raz sie zastanawiałem co bedzie jak przyjdzie jakis kryzys nie daj boze ludzie potracą prace jak tu wszystko na kredytach nie wspominając ta parodie jaka byla służba zdrowia gdzie jesli miales słabe ubezpieczanie to CI robili np u dentysty zeba a juz kanalowo musisz płacić czy tam cos poważniejszego a tu na socjalu siedziec beda ludzie jak bezrobocie wzrośnie a tam ubezpieczenie to jedynie podstawowe tematy
plus tylu nielegalnych co robia za pol darmo
myslalem sobie tu bedzie armagedon i byl nie tylko na gieldach ale jak pozniej sie okazywalo srednia kalasa zaczela zniakac dl sie rozpisywac
masz racje temat rzeka lecz DZIADZI G dobrze pamietam jak i BERNANKE gdy w 2007 2008 przekonywał wszem i obec ze nie ma bańki.... ONI sobie krzywdy nie dadza zrobic
Bernanake nie jest idiota tylko jest marionetka
-- Dodano: pn 14-01-2013, 20:01 --
MaciejWLKP pisze:Prezydent USA Barack Obama ostrzegł w poniedziałek przed groźbą kryzysu gospodarczego i finansowego, jeśli Republikanie w Kongresie nie zgodzą się na podniesienie limitu zadłużenia. Niepodniesienie tego pułapu byłoby "nieodpowiedzialne i absurdalne" - wskazał. Dodał też, że rozważy propozycje wiceprezydenta Joe Bidena w sprawie zapobiegania aktom przemocy z użyciem broni palnej. Prezydent poparł jako "rozsądne" propozycje przewidujące m.in. zakaz broni automatycznej typu wojskowego, a także ograniczenie dopuszczalnej zawartości magazynków do broni i dokładniejszą kontrolę nabywców. To ostatnia konferencja prasowa w pierwszej kadencji Obamy, który 21 stycznia ma zostać zaprzysiężony na drugą kadencję.
znowu TEATRZYK ROZPOCZETY wiadomoe ze musz podniesc limi dlugo wazniejsze beda ustalenie c odo ciec wydatkow a nie limit to pikus
-- Dodano: pn 14-01-2013, 20:02 --
Misie cos RGR chca tysowac na 1h
Ale sie rozpisales ... tylko szkoda ze kompletnie nie na temat. Radze poczytac o tym jaki wplyw na lata 30-te mial brak elastycznej polityki pienieznej. Kazdy system z czasem sie psuje

Pozdrawiam