DayTrading: Poniedziałek 14.01.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.01.2013
jak lukę? a jakiej parze?
edek; azja zrelizowała zyski ze swojej sesji.... zobaczymy co zrobili london
eur/jpy, na h4 młotek czy coś, więc może to być zapowiedź korekty po 600 gipsowym rajdzie
eur/jpy, na h4 młotek czy coś, więc może to być zapowiedź korekty po 600 gipsowym rajdzie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na edkuBOCZEK pisze:jak lukę? a jakiej parze?

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
pr7emo pisze:polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa
lvoe luktoma lepsze z wykresu sobie zmieniasz wszystko TP SL itd
snikers_m, na edku nie ma żadnej luki u mnie, ponieważ ja mam notowania w niedziele od 20.00 wiec stąd u Ciebie luka
-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:14 --
i wszytko od 9 tej wyglada tak samo jak nie podobnie, czyli niby spadki ale jeszcze to nie takie pewne
nie wiem czy to dobry pomysł trzymać L na edku i S na eurjpy
-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:14 --
i wszytko od 9 tej wyglada tak samo jak nie podobnie, czyli niby spadki ale jeszcze to nie takie pewne
nie wiem czy to dobry pomysł trzymać L na edku i S na eurjpy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:snikers_m, na edku nie ma żadnej luki u mnie, ponieważ ja mam notowania w niedziele od 20.00 wiec stąd u Ciebie luka
to jak prawie wszystkie Broki i rynek otwiera sie o 23 w niedziele i luki sa wszedzie

kiedyś używałem Ivoe, ale pod byłego brokera miałem duże rozstawy sl 5 6 pipsów, oct ma chyba wszystkie dostępne funkcje, fajnej płynności nabrała moja gra hehe, szybciej jest jakoś, można w ekstremalnych chwilach ten zyskany czas przeznaczyć do innych celówNowy123 pisze:pr7emo pisze:polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa
99 % ludzi ma luke na wykresie bo zaczyna sie handel o 23 z luka
-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:18 --

-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:18 --
tak ale nie kazdy brok ma skrypta z OTCpr7emo pisze:kiedyś używałem Ivoe, ale pod byłego brokera miałem duże rozstawy sl 5 6 pipsów, oct ma chyba wszystkie dostępne funkcje, fajnej płynności nabrała moja gra hehe, szybciej jest jakoś, można w ekstremalnych chwilach ten zyskany czas przeznaczyć do innych celówNowy123 pisze:pr7emo pisze:polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa

Boczek może i tak masz
ja korzystam tylko z Admirala i u mnie luka na wykresie jak byk hehe stąd taki post mniejsza o to, piekna odbitka od kanału na 1,3400 narazie testuję swoje bazgroły ale wyszło idealnie

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...