jak lukę? a jakiej parze?
edek; azja zrelizowała zyski ze swojej sesji.... zobaczymy co zrobili london
eur/jpy, na h4 młotek czy coś, więc może to być zapowiedź korekty po 600 gipsowym rajdzie
DayTrading: Poniedziałek 14.01.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.01.2013
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na edkuBOCZEK pisze:jak lukę? a jakiej parze?
edek; azja zrelizowała zyski ze swojej sesji.... zobaczymy co zrobili london
eur/jpy, na h4 młotek czy coś, więc może to być zapowiedź korekty po 600 gipsowym rajdzie

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
pr7emo pisze:polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa
lvoe luktoma lepsze z wykresu sobie zmieniasz wszystko TP SL itd
snikers_m, na edku nie ma żadnej luki u mnie, ponieważ ja mam notowania w niedziele od 20.00 wiec stąd u Ciebie luka
-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:14 --
i wszytko od 9 tej wyglada tak samo jak nie podobnie, czyli niby spadki ale jeszcze to nie takie pewne
nie wiem czy to dobry pomysł trzymać L na edku i S na eurjpy
-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:14 --
i wszytko od 9 tej wyglada tak samo jak nie podobnie, czyli niby spadki ale jeszcze to nie takie pewne
nie wiem czy to dobry pomysł trzymać L na edku i S na eurjpy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:snikers_m, na edku nie ma żadnej luki u mnie, ponieważ ja mam notowania w niedziele od 20.00 wiec stąd u Ciebie luka
to jak prawie wszystkie Broki i rynek otwiera sie o 23 w niedziele i luki sa wszedzie

kiedyś używałem Ivoe, ale pod byłego brokera miałem duże rozstawy sl 5 6 pipsów, oct ma chyba wszystkie dostępne funkcje, fajnej płynności nabrała moja gra hehe, szybciej jest jakoś, można w ekstremalnych chwilach ten zyskany czas przeznaczyć do innych celówNowy123 pisze:pr7emo pisze:polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa
99 % ludzi ma luke na wykresie bo zaczyna sie handel o 23 z luka
-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:18 --

-- Dodano: pn 14-01-2013, 10:18 --
tak ale nie kazdy brok ma skrypta z OTCpr7emo pisze:kiedyś używałem Ivoe, ale pod byłego brokera miałem duże rozstawy sl 5 6 pipsów, oct ma chyba wszystkie dostępne funkcje, fajnej płynności nabrała moja gra hehe, szybciej jest jakoś, można w ekstremalnych chwilach ten zyskany czas przeznaczyć do innych celówNowy123 pisze:pr7emo pisze:polecam OCT, nie trzeba wklepywać ręcznie poziomów zleceń, tylko można operować poziomami, w załączonej funkcji "visual" - zajefajna sprawa

Boczek może i tak masz
ja korzystam tylko z Admirala i u mnie luka na wykresie jak byk hehe stąd taki post mniejsza o to, piekna odbitka od kanału na 1,3400 narazie testuję swoje bazgroły ale wyszło idealnie

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...