DayTrading: Piątek 11.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 11.01.2012
czyżby duży ruch przed nami?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam
Myślicie, że do 1.37 dojadą bez większych korekt ?
zasieg znanycrok. pisze:sorki ale z niedowierzaniem patrze na e.j

nie wiem czy dojdą bez większych korekt, ale na razie jest parcie na "up"AmatorGD pisze:Witam
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
jakos od dwoch dni emocje zwiazane z jenem opisuje wiec odpi.... sie prosze bo jakos wczesniej nie przypominam sobie abym cos pisal z glowy a nie z wykresu.. synku bym Cie wykupil razem z pradzadkami wiec prosze przestan ....ZielonaMgielka pisze:Znow rynek sie nie zgodzil z Twoimi oczekiwaniami ?crok. pisze:sorki ale z niedowierzaniem patrze na e.j
Czy ty sie kiedykolwiek uczysz na swoich bledach bo twoje wpisy juz od kilku miesiecy przedstawiaja zdziwienie i niedowierzanie
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

-
- Stały bywalec
moglbys wstawic screena z tego kanalu ,bylbym wdziecznyNowy123 pisze:
zasieg znany119 50 - 90 teraz sa na gotnej bandzie kanlu

Każdy dzień może być tym wielkim dniem.
haha rekordowo dziwna formacja na edku
zaś trzeba się jebać z założeniami do tej pary
zaś trzeba się jebać z założeniami do tej pary
- ZielonaMgielka
- Maniak
No jasne miliordorzecrok. pisze:jakos od dwoch dni emocje zwiazane z jenem opisuje wiec odpi.... sie prosze bo jakos wczesniej nie przypominam sobie abym cos pisal z glowy a nie z wykresu.. synku bym Cie wykupil razem z pradzadkami wiec prosze przestan ....ZielonaMgielka pisze:Znow rynek sie nie zgodzil z Twoimi oczekiwaniami ?crok. pisze:sorki ale z niedowierzaniem patrze na e.j
Czy ty sie kiedykolwiek uczysz na swoich bledach bo twoje wpisy juz od kilku miesiecy przedstawiaja zdziwienie i niedowierzanie

Juz nie bede sie czepial. Wielu pipsow zycze.
Dzięki za pomoc
w sprawie e.j
najlepiej ostawić tp pomiędzy 119.5-112 ?

najlepiej ostawić tp pomiędzy 119.5-112 ?
jak razem macie10 baniek to mogę Wam sprzedajc moje auto i pokój z wyposażeniem, wiecie łóżko TV, tapety, szafa, kaloryfer, parapet itpZielonaMgielka pisze:No jasne miliordorzecrok. pisze: bym Cie wykupil razem.......

-- Dodano: pt 11-01-2013, 16:39 --
m1 i m5 zapowiedz braku siły niedźwiedzi?
m15 też
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!