Poza tym takich newsów można było się spodziewać.
DayTrading: Piątek 11.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 11.01.2012
Oj tam oj tam, ruchy zaczęły się 2-3 minuty przed ogłoszeniem - a nie 15 więc bez przesadyzmów 
Ostatnio zmieniony 11 sty 2013, 14:49 przez seo9, łącznie zmieniany 1 raz.
co ma być to będzie...
crok. pisze:nie przekonania a zwykla ekonomi jak teraz dojcze maja probem z zamowieniami to jak euro bedzie jeszcze drozsze to im pomoze ?
tak o to chodzi BANKSTERA z FED slaby dolar poprawa konkurencyjności a teraz to bedzie UE szkodzic
- ZielonaMgielka
- Maniak

crok. pisze:nie przekonania a zwykla ekonomi jak teraz dojcze maja probem z zamowieniami to jak euro bedzie jeszcze drozsze to im pomoze ?
Patrz na wykres. Czy wczorajsze wzrosty i przebicie silnego oporu nic Ci nie sugeruja?
Zarabiasz na posiadaniu racji co do stanu ekonomii czy w oparciu o ruch ceny?
To jest daytrading a nie zajmowanie pozycji na wykresie miesiecznym pod fundamenty.
Nie rozumiem tego narzucania swojego "widzimisie" na rynek w skali intraday. Albo podazasz za cena albo dostajesz baty i jestes wiecznie zdziwiony.
Niemcy maja najnizsze bezrobocie od 9 lat. EUR wykaraskalo sie z najwiekszych problemow a akatualnie jest mocno wyprzedane wobec AUD NZD NOK SEK i innych walut. USD to waluta fundujaca risk-on na gieldach ze swoim niskim oprocentowaniem oraz juz 3 z rzedu QE wiec sugerowanie sie tylko wycena EUR poprzez analize EU jest absurdem.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2013, 14:57 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 3 razy.
- ForexTig3r
- Maniak

Cypr przecież nie jest rajem podatkowym, gdzieś czytałem to tak napisali...
Cypr mała wyspa nic się nie stanie jak zbankrutuje, w każdym bądź razie można Cypr ominąć jeśli chodzi o rynki.
To chyba tylko szukają jakiś pretekstów dla spadków.
Cypr mała wyspa nic się nie stanie jak zbankrutuje, w każdym bądź razie można Cypr ominąć jeśli chodzi o rynki.
To chyba tylko szukają jakiś pretekstów dla spadków.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ja ele właśnie zamknałem 1.3350 na S czas na 1,3380atlanticos pisze:możecie się śmiać ale na 3340 zapiąłem tłustą s-kę, poprzednią wywaliło na -15pipsach
-- Dodano: pt 11-01-2013, 15:52 --
dobrze ,że te S co prawda ze stratą zamknąłem bo teraz z nawiązką elki odrobiłyrobsoy pisze:ja ele właśnie zamknałem 1.3350 na S czas na 1,3380atlanticos pisze:możecie się śmiać ale na 3340 zapiąłem tłustą s-kę, poprzednią wywaliło na -15pipsach
- ForexTig3r
- Maniak

Wszystko teraz będzie pretekstem do wzrostów.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
aha ERU USD zacza lrosnac jakies 30 min wczeniej hahah
Goldman Says To Go Long EURUSD With 1.37 Target, 1.29 Stop

Goldman Says To Go Long EURUSD With 1.37 Target, 1.29 Stop
ForexTig3r miałeś racje z tym up - młodzi czytać i uczyć się od mistrzunia 
Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !
komentarz do tegoNowy123 pisze:aha ERU USD zacza lrosnac jakies 30 min wczeniej hahah
Goldman Says To Go Long EURUSD With 1.37 Target, 1.29 Stop![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=7vJ6p6g9QEU
Hej,robsoy pisze:ja ele właśnie zamknałem 1.3350 na S czas na 1,3380atlanticos pisze:możecie się śmiać ale na 3340 zapiąłem tłustą s-kę, poprzednią wywaliło na -15pipsach
Mogę zadać z ciekawości pytanie, co "wyzwoliło" otworzenie tych S-ek?? Rynek wybity ze stosunkowo długiej konsoli i jak na razie nie widzę żadnych sygnałów odwrotu czy to na M5 czy M15...