DayTrading: Piątek 11.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 11.01.2012
Hiszpania: Produkcja przemysłowa (listopad) -7,2% r/r (poprzednio -3,1% r/r)
Ja dzisiaj zaliczyłem wtope na ujku na S więc nie tykam tej parki więcejpkubiu pisze:a kto powie dokąd może iść U/J ja przedwczoraj L-ki zamknęłam na 88 a tu już prawie 89 ? tak wzdycham że aż stanik mnie uwiera

co ma być to będzie...
może teraz jakaś korekta? m15
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- jurekszczurek
- Gaduła
pkubiu pisze:a kto powie dokąd może iść U/J ja przedwczoraj L-ki zamknęłam na 88 a tu już prawie 89 ? tak wzdycham że aż stanik mnie uwiera
jak tu myśleć o kursie tym bardziej że Edek to facet a ja w niego wpatrzony...........marmaj81 pisze:to zdejmij![]()

może ktoś zna jakąś żeńską parę walut ?

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

A TERAZ SPRAWA EDKA - w Europie nie widać ożywienia Mario to piesek Bankstery i nic wiecej.
paczcie Niemiecka dynamika eksportu Niemiec poniżej 0 - a mocny edek to pogarszanie tej sytuacji - uważam że S przy 1.33 to gwarancja wielkich zysków
paczcie Niemiecka dynamika eksportu Niemiec poniżej 0 - a mocny edek to pogarszanie tej sytuacji - uważam że S przy 1.33 to gwarancja wielkich zysków
chciwość jest dobra
WTF?
powiadasz facet 

jurekszczurek pisze:pkubiu pisze:a kto powie dokąd może iść U/J ja przedwczoraj L-ki zamknęłam na 88 a tu już prawie 89 ? tak wzdycham że aż stanik mnie uwierajak tu myśleć o kursie tym bardziej że Edek to facet a ja w niego wpatrzony...........marmaj81 pisze:to zdejmij![]()
![]()
U/J to moja para - a stanik i tak w pracy nosze i w dodatku przyciasny bo szef inaczej nie lubi wiec muże wyluzować się inaczej

chciwość jest dobra
- jurekszczurek
- Gaduła
ten dolar, ten jen facecipkubiu pisze:jurekszczurek pisze:pkubiu pisze:a kto powie dokąd może iść U/J ja przedwczoraj L-ki zamknęłam na 88 a tu już prawie 89 ? tak wzdycham że aż stanik mnie uwierajak tu myśleć o kursie tym bardziej że Edek to facet a ja w niego wpatrzony...........marmaj81 pisze:to zdejmij![]()
![]()
U/J to moja para - a stanik i tak w pracy nosze i w dodatku przyciasny bo szef inaczej nie lubi wiec muże wyluzować się inaczej

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

ta kopiejka 
A tak poważnie to po zaliczonych ostatnio wyżynach AUD/USD będzie leciał w dół czy może wskoczy na jeszcze wyższy poziom ?

A tak poważnie to po zaliczonych ostatnio wyżynach AUD/USD będzie leciał w dół czy może wskoczy na jeszcze wyższy poziom ?
co ma być to będzie...