Jak żeś taki tego pewien, to bierz kredyt w banku i wal VA BANQUE na longa, a potem na haiti. Wg mnie wchodzenie w longa "teraz", to czysta amatorszczyzna i kupywanie pod oporem. Co innego jeżeli ktoś trzymał od samego dołu. (np. ja tak sfarciłemForexTig3r pisze:O takie szczegóły pytaj się Nowego.snikers_m pisze:myślisz że jeszcze w nocy będą atakować ? skośne mogą eur/jpy wyciągać a to pociągnie za sobą edkaForexTig3r pisze:Pierwsza przeszkoda 1.33
Nawet jeśli to się raczej przez noc nie przebiją, raczej z rana się wszystko rozegra.
Korekt nie widać, więc myślę, iż L-ka teraz nie jest niczym złym bez S/L-a. test 1.33 będzie na milion procent.
Pęknięcie 1.33 to dla mnie jest czysta formalność.
Te "umocnienia" PLNów spowodowane obniżką stóp, Belką cy jeszcze czymś innym z PL to tylko na interwale m5 widać

Prawda jest taka, że miałeś dziś strzał 200 pipsów w górę. Zakładanie brak jakiejkolwiek korekty jest troszkę niepoważne. Index dolara aktualnie znajduje się idealnie na bardzo mocnym wsparciu i LT, natomiast edek wisi na konkretnym oporze.
Ja obstawiam zjazd do 1.3190-70. Potem się zobaczy. Jeszcze trzeba brać wariant taki, że jutro jest piątek. A piątki z reguły to realizacja zysków + risk off. Skoro i tak mamy rosnąć, to nie lepiej sobie dokupić niżej i ruszyć z kopyta od poniedziałku ?;)
Bierz Pan możliwe scenariusze,