DayTrading: Czwartek 10.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 10.01.2013
dawno jazdy na 230 pipek nie bylo 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

ja uparcie walę s ostatnia 1,3265 silny opór mamy 1,3288 ,obecnie chyba nie do przejściacrok. pisze:kurrr..zeby zadnej korekty o co kaman
podobno o 11 gmt pojawila sie plotka
" Actually not that ’little’ a bird , but a good friend, told me there had been some good demand in 1 month EUR/USD calls with strikes of 1.3250 and 1.3300. The name apparently behind the demand was a large fund..
Just might be worth bearing in mind "
" Actually not that ’little’ a bird , but a good friend, told me there had been some good demand in 1 month EUR/USD calls with strikes of 1.3250 and 1.3300. The name apparently behind the demand was a large fund..
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
- ForexTig3r
- Maniak
Hmmm,crok. pisze:dawno jazdy na 230 pipek nie bylo

To trza mieć krótką pamięć, jak przecież tak niedawno był zjazd 300pipek, w tej chwili myślę iż min. będzie 400pipsów wzrostu do 1.34.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
obecnie na edku mamy formacje nietoperza i formacje motyla ,możliwe że mogą to jeszcze wyciągnąć w dłuższym terminie na kraba 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2013, 21:08 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
To jest mocna wyprzedaz dolara. EUR i CHF sa praktycznie ze soba spegowane... Rzuc okiem na W1 EURCHF.crok. pisze:nie ja raczej licze i dziwie sie , ze u.chf nie rosnie bo e.chf sie ruszyl w gore wiec analogicznie powinien ten a tu odwrotnie idzie ---- automaty widze skolerowane u.chf i edek . Ci to jeszcze dzisiaj zalicza 1.3000
- ForexTig3r
- Maniak
Tia, jakaś plotka jest, iż tam ktoś bardzo duży broni tych poziomów, ale przed wyrocznią nikt się nie uchowa...marker74 pisze:podobno o 11 gmt pojawila sie plotka
Ten spadek pewnie tylko dlatego, iż tak mocno bronili tego 1.33, to na pewno był dużo mocniejszy opór jak 1.30
I na edku i na ejku przewiduje kontynuację dalszych obfitych wzrostów.
W1
ejek myślę lekko 122 będzie bo, edek 1.38 pierwsze wsparcie. to tak oczywiście do pierwszego stopu, bo dalej będzie szło na bank.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2013, 21:10 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ZielonaMgielka
- Maniak
Fading mocnych ruchow po publikacjach stop procentowych nie jest najlepszym pomyslem. Tego typu strzaly rzadko sie odwracaja nawet na silnych wspaciach/oporach. Dzis depozyty pekaly 

wczoraj ładnie weszło
taa, plotka ze była plotka ...taaa....hahahahhhahah
po m1 widać ze to chyba koniec korekty
czas dobrać L z małym SL
taa, plotka ze była plotka ...taaa....hahahahhhahah

po m1 widać ze to chyba koniec korekty

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ZielonaMgielka
- Maniak
Twoje posty to perelki movingheadmovinghead pisze:cholera....za mały TP dałem, straciłem okazje do zarobienia dodatkowych 50 pipsów przez zbyt wąski TP...