ale kolega Boczek dzisiaj dobrze, ze nie zagral elki na u.chf

-- Dodano: czw 10-01-2013, 20:00 --
pytanie brzmi : europa nie radzi sobie przy obecnym kursie wiec wzrost z pewnoscia pomoze EZ

-- Dodano: czw 10-01-2013, 20:01 --
1,3148 eska sie nalezy
ja tez wbilem s, nie lubie na wzrostach szorcic ale to nie ma racji bytucrok. pisze:jak pieknie jest w europie , ale te poziomy juz nie dla mnie pewnie moglo byc wiecej pipek dzisiaj ale coz teraz to tylko patrzecbo poza mna to granie
a granie na sile znaczy szybki SL jak sie na sile widzi spadki lub wzrosty - samodyscyplina
ale kolega Boczek dzisiaj dobrze, ze nie zagral elki na u.chf
-- Dodano: czw 10-01-2013, 20:00 --
pytanie brzmi : europa nie radzi sobie przy obecnym kursie wiec wzrost z pewnoscia pomoze EZwielkie glowy tego nie widza czy nie chca widziec - zamiast stabilizacji 220 pip pieknie !
-- Dodano: czw 10-01-2013, 20:01 --
1,3148 eska sie nalezy
tak patrzyłem ze może się odbić od lt, ale ją przebiłocrok. pisze:.... dobrze, ze nie zagral elki na u.chf![]()
atlanticos pisze:na m5 już dywergencja... korekta dzisiejszych wzrostów przynajmniej do 1.32 się należy jak psu buda
Nowy500 pisze:atlanticos pisze:na m5 już dywergencja... korekta dzisiejszych wzrostów przynajmniej do 1.32 się należy jak psu buda
mimo wszystko nie pchalbym sie na sile w S w momencie gdy dzisiaj sie wyjasnilo ze mamy trend wzrostowy. Jak korekta to tylko zeby kupic.