DayTrading: Środa 9.01.2012
Re: DayTrading: Środa 9.01.2012
Do góry już też nie ma siły iść
??

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
- MowmiSasiad
- Pasjonat
może być i long squeeze ważne, że się zarabiaBOCZEK pisze:jak już to long squezze
zara bedzie info na http://www.forexfactory.com/news.php

Belka prawie mnie wykończył 
Musze przeanalizować czy jutro nastąpi odbicie na parach z PLNem czy to będzie punkt zwrotny i teraz PLN się umocni na dłużej. Podejrzewam, że częściowo to zależy od pary głównej ale nawet jeżeli EUR/USD wzrośnie to PLN powinien się do pewnego stopnia osłabić pod wpływem rosnącego popytu.
Tak czy inaczej przetrwałem zawiłości językowe profesora Belki ale ubaw był po pachy

Musze przeanalizować czy jutro nastąpi odbicie na parach z PLNem czy to będzie punkt zwrotny i teraz PLN się umocni na dłużej. Podejrzewam, że częściowo to zależy od pary głównej ale nawet jeżeli EUR/USD wzrośnie to PLN powinien się do pewnego stopnia osłabić pod wpływem rosnącego popytu.
Tak czy inaczej przetrwałem zawiłości językowe profesora Belki ale ubaw był po pachy

Co teraz z edkiem? Wchodzić jeszcze w L?
- wesoly mis
- Gaduła
jakim planem ?atlanticos pisze:ja czytam to tak że idzie zgodnie z planemMowmiSasiad pisze:co się dzieje na edku? jakiś short squeeze czy jak to czytacie?
EDIT: oczywiście gdy pójdzie na 1.3150 okaże się że plan to zakładał. Ehhh byczki...
Ostatnio zmieniony 09 sty 2013, 18:07 przez wesoly mis, łącznie zmieniany 1 raz.
ja teraz panie atlaticos dywergrencje?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
40 pipsow poszlo do pierwszego oporu o którym pisałem...dla mnie wystarczającosnikers_m pisze:Do góry już też nie ma siły iść??

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
-
- Gaduła
jeszcze jedno pozwolę sobie przetoczyć na koniec dnia...to tylko czyszczeni jak dla mnie przez zjazdem na 1,29626:) ale cicho i nikomu nie mówcie. za dziś to chyba ktoś mógłby łaskawie dać jakąś pochwałę jeszcze żadnej nie mam a biednie się z tym czuje jakoś. Nikomu nie nabluzgałem tylko skupiałem się na poziomach i grze:) niech ochłoną jutro też poszukam wejścia. K.
no i ostatecznie wypadłem na be,michal-tl pisze: prawdopodobnie przetestujemy od dołu linie białego kanału, ale spadki raczej przesądzone
główny short zabezpieczony buy stopem na ok 220pips - nie weim co dalej ale mam czas sie zastanowic
greed is right
-
- Stały bywalec
tzw = teoretyczny zasieg wzrostow = 1,3420