BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: maryha22 »

zgodze sie z toba tylko spogladam co jakis czas moze cos pokaza przed wejsciem USA
"W swoim życiu musisz tylko kilka rzeczy zrobić dobrze, pod warunkiem, że nie robisz zbyt wielu rzeczy źle." Warren Buffett

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

ja już chyba na dzisiaj kończe jak przez to godzinę nic nie zrobią bo potem musze wyjść z roboty. Ogólnie mam plan jakiś tam ale sygnałów na dają na GBP/AUd się czaiłem ale raczej już nie wejdę, tak więc jak nie ma co grać to lepiej odpuścić
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

ja tam sie pokusilem na maly sklap. wydawalo mi sie ze wroca do dolnej lini dzisiejszych spatkow a okazalo sie ze polecialo dalej. narazie jestesmy na zl d1 i mi sie wydaje ze poleca amerykance w gore do gornego zl d1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"W swoim życiu musisz tylko kilka rzeczy zrobić dobrze, pod warunkiem, że nie robisz zbyt wielu rzeczy źle." Warren Buffett

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

ja wchodziłem na małe spadki do ZL z H1 i do TP zabrakło pipsa ia wystrzelili w górę, aktualnie siedzę w longu, zobaczymy co zrobią też tragetuję w ZL z D1
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

z tymi longami mozna troche uwazac. nieciekawie wigladaj h4 ja poczekam az sie zamknie i wtedy zdecyduje czy wejde gdzies. bo mozemy jeszcze ujzec 3048. a jak tam n-u i jak tam masz jeszcze ta l?? bo chyba teraz beda zawracac

maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

Czerwinek ostanio mam takie dziwne mysli i jestem cieka czy rowiniez Ty sie na tym zastanawiales chodzi mi o to ze np cena leci w gore napotyka ZL z H4 jest reakcja ceny i w tym miejscu odbija leci w przeciwnym kierunku i zatrzymuje sie na Zl na h4 ale tym razem na dole a np ZL D1 oraz ZL z h1 niema wiekszej reakcji. Czyli w skrucie jak jest ruch zapoczatkowany na h4 to i konczy sie na h4 a w innym przypatku dzilaja tylko d1 albo h1? tak jak by w danym momencie byl tylko wazny jeden TF?

Awatar użytkownika
Raikart
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Raikart »

Ominęło mnie 2x Sl o nie całę 2p. FARCIK 8)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nic tak człowieka nie motywuje do nauki, jak bycie bankrutem.

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

Raikart - tego shorta grałeś na podstawie ZL ?
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

manygridi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: manygridi »

super czerwinek że wróciłeś do pisania :D może zrozumie wreszcie tą specyfikę gry ( od FBO do BO )
puki co nie mogę ogarnąć zupełnie gry od FBO do BO- chyba wynika to z tego że jest mi trudno określić kiedy jest FBO a kiedy go nie ma (robią niby FBO a później jednak jest kontynuacja czyli okazuje się że nie było FBO :roll:
za to w miarę idzie mi gra od BO, dzisiaj ładnie kangur przytulony

Obrazek
picture sharing

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »

Ładny szczyt uchwyciłeś, ale wydaje mi się trochę ryzykowne zagranie, jakieś dodatkowe potwierdzenia ?
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

ODPOWIEDZ