jak robisz taki fajny trick jak na screenie ?marker74 pisze:eurusd czas +1h
DayTrading: Wtorek 8.01.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: 8.01.2013
Dokładnie na to liczęNowy123 pisze:(...) powtorka z wczoraj przed wejscie USA w dolna EDKU

Ale jakoś nie wierzę w konkretny ruch dzisiaj- 1.30 wytrzyma na pewno.
16 15 nie BEC fix ? 14 :15 + 2 h czy cos pomieszalemZielonaMgielka pisze:jaki EBC fix?
o 16:00 to jest chyba NY cut.

- wesoly mis
- Gaduła
Manuel kojarzy mi się z tym motylem z dobranockiBOCZEK pisze:The euro crisis is over, declares José Manuel Barroso acha

Wracając do tej ciekawej wiadomości od Boczka, to poważnie zastanawiam się nad zakupem funduszu Eurogeddon !
Jaka jest obecna wycena ?
coś takiego przeczytałem w neci, jako sygnał, rekomendację
eurusd short term long
i teraz nie wiem czy sprzedawać w terminie długim, czy w krótkim terminie kupować
eurusd short term long
i teraz nie wiem czy sprzedawać w terminie długim, czy w krótkim terminie kupować

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
przypomina mi się pinokio ze Shreka i moment kiedy nie mógł kłamaćBOCZEK pisze:coś takiego przeczytałem w neci, jako sygnał, rekomendację
eurusd short term long

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
chyba dobre masz to info ...BOCZEK pisze:coś takiego przeczytałem w neci, jako sygnał, rekomendację
eurusd short term long
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
screen robiony wczoraj w nocy, sell.2 aktywowany ok 2 w nocy, obecnie zabezpieczony na bemichal-tl pisze:EU
przed nami sma200 na H1 oraz sma55 i 100 na h4
czekam czekam
buy zamkniety na +40pips
jesli nie przebijemy 3016 - bede się poważnie zastanawiał nad zamknieciem shortow i przejściem tylko na buy przy najbliższym dołku
Powodzenia !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
greed is right
na m1 kolejne s sie szykuje
-- Dodano: wt 08-01-2013, 15:21 --
byc moze przebicie 308
-- Dodano: wt 08-01-2013, 15:21 --
byc moze przebicie 308
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!