BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: maryha22 »

Ja mysle podbnie ale na E/U najpierw myslalem ze spadna w dol po zl zrobiona wczoraj ale jakos braklo im impetu wiec mysle ze poleca do 3172 ale czekam na dalszy rozwoj sytlacji bo moze zdejme bo jakos im te wzrosty powoli ida.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"W swoim życiu musisz tylko kilka rzeczy zrobić dobrze, pod warunkiem, że nie robisz zbyt wielu rzeczy źle." Warren Buffett

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

do obserwacji polecam jeszcze GBP/AUD dochodzą do ZL z H4, tak więc szansa jest na UP czyli może AUD trochę się osłabi co wzmocniło by mój sygnał na EUR/AUD, zobaczymy trzeba obserwować.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Hmmm jak patrze na Twoim scrinie, to w życiu nie przyszłoby mi grać tam na spadki, gdy jeszcze nie ma żadnych świec momentum w dół no i sprzedać w aktualnym dołku? :P Czytałem Twoj dziennik nie raz, bo masz fajne przykłady rozegrania ZL i o ile tamte były jasne (wyraźnie widać BO/FBO, o tyle tutaj... No nic jestem ciekawy jak rozwinie sie sytuacja, oby po myśli i będę prosił o jakiś komentarz, (fajnie by bylo jak byś rozrysował) co było sygnałem, i dla czego pozycje w tych miejscach, moim zdaniem są nisko, ale dla Ciebie, pewnie są w sam raz :)
Ja osobiście patrząc na Edka doszukuje się bardziej małej Lki niż spadków, o Spadkach rynek nie dał mi jeszcze informacji :)

maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

czerwinek a Ty jaki masz poglady na e-u
"W swoim życiu musisz tylko kilka rzeczy zrobić dobrze, pod warunkiem, że nie robisz zbyt wielu rzeczy źle." Warren Buffett

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ciężko mi coś z EDKa wyciągnąć faktycznie nie ma sygnałów na spadki mogą tak jakoś ciągnać do tej ZL z D1 powoli ale dzisiaj chyba nie zagram na EDZIU

maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

no i BE cos niejasna jest systlacja dla edka ja czekam na jasniejsza systuacje moze cos wiecej bujnie przed wejsciem USA co by jakis kierunek okreslic

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

ja wyszedłem z ręki na EUR/AUd bo siedziałem w tym -16 (pierwotnie wydawał mi się to dobry trade ale jak spojrzałem na H4 to już tak pięknie nie jest mogą odbić dalej UP ale jeszcze chyba trzeba poczekać, poza tym od dłuższego czasu widzę że lepiej mi idzie gra z FBo niż z BO :) ), niestety tez muszę czekac na rozwój wydarzeń aktualnie siedzę tylko sell na NZD/USD, czekam jeszcze co na GBP/AUD pokażą, wydaje mi się, że na łęb dzisiaj poleci AUD ale jakoś to wstrzymują cały czas, więc obserwuję kilka par z AUD zobaczę co zrobią.

maryha22
Stały bywalec
Stały bywalec

wiem ze nie gracie na rgr ale czasem tak na m15 na edku sie nie tworzy 2 ramie??

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Może się i tworzy, ale nic to nie oznacza.... dopóki nie przebiją się przez uklepany dołek obowiązuje kierunek góra. Cena w końcu dojrzeje do któregoś z kierunku, cierpliwości :) Super sprawa jak by się przebili przez szczyt jakoś konkretnie, na razie mamy konsole,Cena kroczy od ZL do ZL... na dole mamy ładne BO i jest tam profit ciekawy, ale muszą się określić, że do niego idą.... Ja sie zbieram pomału do pracy, obowiązki same się nie zrobią :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

aktualnie nie ma mnie w żadnej pozycji czekam na amerykańców bo zesrać się można dzisiaj tak mulą :)

ODPOWIEDZ