DM BZWBK - model ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
13%
Poza paroma minusami są ok
1
13%
Przeciętny
2
25%
Mają wiele wad
2
25%
Stanowczo odradzam:
2
25%

Liczba głosów: 8

baczniew
Gaduła
Gaduła

Re: DM BZWBK - model ECN

Nieprzeczytany post autor: baczniew »

pewnie wszystko super i cacy tylko ci klejnci jacys tacy wybredni xD
argument o trosce klijenta w piatki... rece opadaja...
o 14:00 14:30 i 16:00 jak wiekszosc danych jest podawana proponuje tez zamykac rynek:)

a to ze cena po tej godzinie bedzie w zupełnie INNYM miejscu to juz niby jest dla klienta bezpieczne??
ooo proszę odpowiedziec mi tylko na to pytanie!! to tylko jedno! bo to obrazuje brak logiki Waszego tłumaczenia!
poki rynek jest otwarty ma sie mozliwosc rekacji! rynek zamkniety? albo szczescie albo pech!
proste!

wspomniani klijenci inwestuajcy dlugoterminowo..... w piatki 22-23 sa tak ogromne ruchy zeby wybiło SL dla inwestuajcych dlugoterminowo?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

aaa wracajac do paitku 23... to sory ale napawrade z lupą patrzylem i sie nie doszukalem tej świeczki!
naprawde staralem sie! prosze mi wierzyc badz nie ale nic nadal nie ma!
nawet wyrzucilem zapisana historię!
Skills pay the bill's

glaca38
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: glaca38 »

ojjjoj ,ja chyba tez niewidomy jestem ,bo tej swieczki tez nie widze :D
konta nie zamknalem,ale cale depo wyplacilem i pszeprosilem sie z bossa :D ,aco mi tam :D :D ,jak do 22 to tylko w bossa :D

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

baczniew pisze:pewnie wszystko super i cacy tylko ci klejnci jacys tacy wybredni xD
argument o trosce klijenta w piatki... rece opadaja...
o 14:00 14:30 i 16:00 jak wiekszosc danych jest podawana proponuje tez zamykac rynek:)

a to ze cena po tej godzinie bedzie w zupełnie INNYM miejscu to juz niby jest dla klienta bezpieczne??
ooo proszę odpowiedziec mi tylko na to pytanie!! to tylko jedno! bo to obrazuje brak logiki Waszego tłumaczenia!
poki rynek jest otwarty ma sie mozliwosc rekacji! rynek zamkniety? albo szczescie albo pech!
proste!

wspomniani klijenci inwestuajcy dlugoterminowo..... w piatki 22-23 sa tak ogromne ruchy zeby wybiło SL dla inwestuajcych dlugoterminowo?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

aaa wracajac do paitku 23... to sory ale napawrade z lupą patrzylem i sie nie doszukalem tej świeczki!
naprawde staralem sie! prosze mi wierzyc badz nie ale nic nadal nie ma!
nawet wyrzucilem zapisana historię!
swieczek brak

Nie rozumie juz tu pare razy pisalem co mnie obchodzi ze spread wieksze sa po 22 w Piatek jesli mi wyjdzie info jakies lub rating obniza lub podniosa co kolwiek a lubia dawac specjalnie po zamknieciu rynku i TO WLASNIE W PIATEK !!pominie temat swiateczny juz bo najkrócej byli otwarci pomimo ze widomo bylo - KLIF FISKALNY wazne wydazenia na ktorych rynek reagowal ale oczywiscie troska o long termin

trzeba zapytac co bedzie jak wprowadza inne istrumenty np futures na SP500 DAX surowce itd ??

a co bedzie nie dlugo gdy zaczna sie znowu przepychanku w USA na temat cieci wydatkow i limitu dlugi pokazali co potrafia w swieta a tu jeszcze jedna rozgrywka i podadza cos po sesji w Piatek a kazdy wie jak EUR/USD jest uczulony na informacje :) procze tych aspektow swieczki godziny handlu o piatek nie moge narzekac ale jak juz ktos wspomnial brak swieczki i juz inaczej kreski wychodza....

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

zastanawia mnie ta nad wyraz duża troska o klienta długoterminowego-
brokerzy MM lubią tych co utrzymują dłużej pozycje, a dmbzwbk nazwał się ECN

jak pisalem kiedys, wybierajac dmbzwbk było dla mnie wielki plusem , że grają do 23,
nie dlatego , że szkoda mi ostatniej godziny aby pograć jeszcze, ale
z moich statystyk u brokera czynnego do 22 wynikalo, że stratne o 22.00 popoludniowe transakcje piatkowe w znacznej wiekszosci byly zyskowne wlasnie w ostatniej godzinie (22-23)

no ale dmbzwbk sam zrezygnowal z moich prowizji, zyjemy dalej
a broker ktory nie dostrzega problemu poprzerywanego wykresu i nie rozwiazuje tego na cito
niech bedzie dla dlugoterminowych

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Damian77 pisze: a broker ktory nie dostrzega problemu poprzerywanego wykresu i nie rozwiazuje tego na cito
Trzeba zrozumieć jedną rzecz,jeżeli wykres jest poprzerywany lub są brakujące świeczki to w takiej sytuacji wykresu w OGÓLE NIE MA.
Równie dobrze można oglądać telewizor i składać zlecenia nie patrząc na wykres i będzie to samo co składanie zleceń z poprzerywanego wykresu...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

zz pisze:
Damian77 pisze: a broker ktory nie dostrzega problemu poprzerywanego wykresu i nie rozwiazuje tego na cito
Trzeba zrozumieć jedną rzecz,jeżeli wykres jest poprzerywany lub są brakujące świeczki to w takiej sytuacji wykresu w OGÓLE NIE MA.
Równie dobrze można oglądać telewizor i składać zlecenia nie patrząc na wykres i będzie to samo co składanie zleceń z poprzerywanego wykresu...
Pozdrawiam.
tym bardziej, że ze strony DM BZWBK nie było ŻADNEJ informacji,
ja osobiście dowiedziałem się z tego forum, DM pewnie też co czyni z tego komedię
i wszystko w trosce o klienta hahaha

baczniew
Gaduła
Gaduła

Damian77 pisze:
zz pisze:
Pozdrawiam.
tym bardziej, że ze strony DM BZWBK nie było ŻADNEJ informacji,
ja osobiście dowiedziałem się z tego forum, DM pewnie też co czyni z tego komedię
i wszystko w trosce o klienta hahaha

na platformie mt 4 powinienes dostac waidomosc o zmianie godzin handlu w swięta paitki i nowy rok

btw jak ktos wyzej zauwazyl niebawem znowu zaczna sie przepychanki republikanie demokraci
i naprawde ta godzina moze byc kluczowa! a PANOWIE z BZWBK chca KONCZYC DNIÓWKĘ
PODCZAS GDY W STANACH SIE JESZCZE PRACUJE!

lenistwo straszna rzecz...
Skills pay the bill's

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

baczniew pisze: na platformie mt 4 powinienes dostac waidomosc o zmianie godzin handlu w swięta paitki i nowy rok
dyskutowalismy o błędach w wykresie, o tym nie było informacji

baczniew
Gaduła
Gaduła

Damian77 pisze:
baczniew pisze: na platformie mt 4 powinienes dostac waidomosc o zmianie godzin handlu w swięta paitki i nowy rok
dyskutowalismy o błędach w wykresie, o tym nie było informacji
a to przerpaszam - czytałem po łebkach widocznie
Skills pay the bill's

houk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: houk »

Zobaczcie jakie wielkie ruchy (prawie 60pipsów w minutę) dzisiaj o godz 0.01 czasu brokera na gbpchf, nzdchf i usdchf. Oczywiście tylko w bzwbk :)
pzdr

ODPOWIEDZ