Akh widzę, że jednak masz głęboko w poważaniu to co ci piszą ludzie. Na sąsiednim forum zadałem ci pytanie odnośnie tego człowieka czyli Łukasz Fijołka , który notabene nie tak dawno pytał o podstawy jednego z moderatorów tego forum(Raposo o ile pamiętam) i był tak nachalny, że ten musiał go zablokować, pytał o podstawy a w wywiadzie sugeruje, że zarabia od lat jak to jest?
poniżej link gdzie była dyskusja na temat tej samej osoby
http://forex-nawigator.biz/forum/fibona ... 21823.html
Brokerzy, Analizy, Wywiady, Newsy - Serwis Comparic
Re: Brokerzy, Analizy, Wywiady, Newsy - Serwis Comparic
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
brother pisze:Akh widzę, że jednak masz głęboko w poważaniu to co ci piszą ludzie. Na sąsiednim forum zadałem ci pytanie odnośnie tego człowieka czyli Łukasz Fijołka , który notabene nie tak dawno pytał o podstawy jednego z moderatorów tego forum(Raposo o ile pamiętam) i był tak nachalny, że ten musiał go zablokować, pytał o podstawy a w wywiadzie sugeruje, że zarabia od lat jak to jest?
To pierwsza część wywiadu. Jeśli masz propozycje konkretnych pytań pisz śmiało.
Fakty na chwilę obecną są takie:
Łukasz prowadzi dobry blog, na którym pokazuje się wiele ciekawych tekstów.
Prowadzi darmowe szkolenia na uczelniach, gdzie ma wielu słuchaczy.
Nie prowadzi szkoleń płatnych.
Wydał e-booka, który uzyskał status Bestsellera.
Pisze artykuły do magazynu "Trend" jak również do kilku stron o Forexie/finansach.
Jak dla mnie wystarczy.
Uprzedzając pytania dotyczące reklam. Stwierdzam, że:
Wywiady z wokalistami, albo zespołami są reklamą danego zespołu/wokalisty.
Wywiady z politykami są reklamą partii polityka.
Wywiady z finansistami są reklamą firmy, w której obecnie dana osoba pracuje.
Wywiady ze szkolącymi są reklamą ich szkoleń.
Wywiady z traderami mogą być reklamą ich samych, jako zarządzających.
Wywiady z traderami prowadzącymi blog/stronę są reklamą tychże stron/blogów.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Akh jak to nie szkoli bo jeszcze w październiku 2012 jednodniowe szkolenie kosztowało 2000 zł o czym pisał Wojtek na swoim forum, nawet sam brałeś udział w dyskusji w tamtym wątku więc nie rozumiem twojego tłumaczenia, że nie prowadzi płatnych szkoleń. Google wszystko indeksuje więc wszystko jest do znalezienia i udowodnienia.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Ponoć kasuje 1000 USD za szkolenie, gdzieś było to juz poruszane.
PS
Pod lupe nawet wzięto jego screny, i dziwnym zbiegiem były zdaje się przerabiane, na pytania o to też nie odezwał się.
PS
Pod lupe nawet wzięto jego screny, i dziwnym zbiegiem były zdaje się przerabiane, na pytania o to też nie odezwał się.
Panowie,jest bardzo prosty sposób weryfikowania prawdziwości podanych wyników, o którym piszę od początku na forum ...brother pisze:Akh widzę, że jednak masz głęboko w poważaniu to co ci piszą ludzie. Na sąsiednim forum zadałem ci pytanie odnośnie tego człowieka czyli Łukasz Fijołka , który notabene nie tak dawno pytał o podstawy jednego z moderatorów tego forum(Raposo o ile pamiętam) i był tak nachalny, że ten musiał go zablokować, pytał o podstawy a w wywiadzie sugeruje, że zarabia od lat jak to jest?
Zostawić to CFTC Commodity Futures Trading Commission ,i jeżeli ma wyniki inwestycyjne pod kontrolą CFTC przez np ostatnie 10 lat,jest to moim zdaniem wiarygodne...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Statystyka zarabiających kont na FX pochodząca z 2012 roku oraz najważniejsze wydarzenia w branży w grudniu 2012:
LINK
Myślę, że niektórych liczby zaskoczą. Zależy od brokera, ale tak źle nie jest.
Z przyjemnością zobaczyłbym coś takiego dla brokerów, u których gramy my. Może uda mi się takie statystyki zdobyć - brokerzy pewnie mają do nich dostęp.
LINK
Myślę, że niektórych liczby zaskoczą. Zależy od brokera, ale tak źle nie jest.
Z przyjemnością zobaczyłbym coś takiego dla brokerów, u których gramy my. Może uda mi się takie statystyki zdobyć - brokerzy pewnie mają do nich dostęp.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Na Comparic story z Jessie Livermore nie otwiera się...
Janus pisze:Na Comparic story z Jessie Livermore nie otwiera się...
Bardzo dziękuję za informację.
Proszę sprawdzić jeszcze raz. Powinno być ok. To przez zmianę serwera, która akurat zbiegła się z tą wiadomością.
Jeśli dalej nie działa proszę o informację. Wrzucę cały artykuł jeszcze raz.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Spadek wolumenu w Thomson Reuters w grudniu wyniósł 8,1%
Trwa publikacja danych za grudzień. Krótko po ogłoszeniu przez EBS spadku obrotów o 10% Thomson Reuters ogłosił raport dla swojego działu FX Sport oraz dla FXall. W tym miesiącu wolumen dzienny dla Thomson Reuters spadł do 102 miliardów dolarów ze 111 miliardów w listopadzie i ze 114 miliardów w roku ubiegłym.
LINK
-- Dodano: wt 08-01-2013, 17:26 --
GBP/JPY – wypełniona korekta prosta ABC
Zgodnie z analizą z wczoraj: LINK cena doszła do poziomu przewidywanego poziomu.
Składa się na niego: docelowy zasięg fali C czyli często 100% fali A. Jest to w miejscu zaznaczonym na wykresie żółtym kolorem. Znajduje się tam również techniczne wsparcie, oraz 50% zniesienia fali wzrostowej.
Reakcja ceny jest widoczna. Jeśli tendencja wzrostowa się utrzyma i świeca H1 utworzy formację odwrócenia trendu będzie to potwierdzeniem i okazją do ustawiania zleceń kupna.
-- Dodano: wt 08-01-2013, 18:29 --
Forex-Service charytatywnie dzieciom
Świetna inicjatywa Andrzeja Pierz właściciela strony:
http://forex-service.eu. Oferuje swój produkt w zamian za wpłatę na Dom Dziecka lub inną formę pomocy dzieciom.
Wiadomość od Andrzeja:
Odkąd założyłem własną firmę myślałem nad tym żeby pomóc innym którym gorzej się powodzi i idąc śladem jednego z kolegów z forum nawigatora postanowiłem zaoferować darmową usługę.
Więc jeżeli masz EA , skrypt czy wskaźnik które sprzedajesz mogę zaproponować Ci prawie darmową oprawę graficzną instalatora.
Dlaczego prawie , żeby skorzystać z tej usługi wystarczy że wpłacisz co najmniej 50zł na dowolnie wybrany Dom Dziecka lub inną instytucję pomagającą dzieciom.
Więc jeżeli chcesz mieć profesjonalny instalator swojego programu MQL4 i chcesz pomóc dzieciaczkom to daj znać na e-mail biuro@forex-service.pl
Sam decydujesz jakiej instytucji chcesz pomóc.
Instalator jest wolny od moich linków czy moich reklam.
Trwa publikacja danych za grudzień. Krótko po ogłoszeniu przez EBS spadku obrotów o 10% Thomson Reuters ogłosił raport dla swojego działu FX Sport oraz dla FXall. W tym miesiącu wolumen dzienny dla Thomson Reuters spadł do 102 miliardów dolarów ze 111 miliardów w listopadzie i ze 114 miliardów w roku ubiegłym.
LINK
-- Dodano: wt 08-01-2013, 17:26 --
GBP/JPY – wypełniona korekta prosta ABC
Zgodnie z analizą z wczoraj: LINK cena doszła do poziomu przewidywanego poziomu.
Składa się na niego: docelowy zasięg fali C czyli często 100% fali A. Jest to w miejscu zaznaczonym na wykresie żółtym kolorem. Znajduje się tam również techniczne wsparcie, oraz 50% zniesienia fali wzrostowej.
Reakcja ceny jest widoczna. Jeśli tendencja wzrostowa się utrzyma i świeca H1 utworzy formację odwrócenia trendu będzie to potwierdzeniem i okazją do ustawiania zleceń kupna.
-- Dodano: wt 08-01-2013, 18:29 --
Forex-Service charytatywnie dzieciom
Świetna inicjatywa Andrzeja Pierz właściciela strony:
http://forex-service.eu. Oferuje swój produkt w zamian za wpłatę na Dom Dziecka lub inną formę pomocy dzieciom.
Wiadomość od Andrzeja:
Odkąd założyłem własną firmę myślałem nad tym żeby pomóc innym którym gorzej się powodzi i idąc śladem jednego z kolegów z forum nawigatora postanowiłem zaoferować darmową usługę.
Więc jeżeli masz EA , skrypt czy wskaźnik które sprzedajesz mogę zaproponować Ci prawie darmową oprawę graficzną instalatora.
Dlaczego prawie , żeby skorzystać z tej usługi wystarczy że wpłacisz co najmniej 50zł na dowolnie wybrany Dom Dziecka lub inną instytucję pomagającą dzieciom.
Więc jeżeli chcesz mieć profesjonalny instalator swojego programu MQL4 i chcesz pomóc dzieciaczkom to daj znać na e-mail biuro@forex-service.pl
Sam decydujesz jakiej instytucji chcesz pomóc.
Instalator jest wolny od moich linków czy moich reklam.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów