Konto Real jest w porządku...

Karol i przedstawiciele Aliora odpowiedzieli.mclair pisze:@stst: używam alior tradera już ponad rok i nigdy nie miałem większych problemów ( i pewnie znalazłoby się wiecej takich jak ja).
@zz lub @marchew: mam takie troche inne pytanie; czy moglibyscie jakos dosc szczegolowo wyjasnic co to są tzw. dark poole (dark pools of liquidity, jak kto woli) i czy ma to jakiś zwiazek z działalnoscią aliora? Czym się rózni taki podmiot jak Instinet od np. goldmana SIGMA X ?
jeśli macie jakieś pojęcie o tym to byłbym wdzięczny.
Dzisiaj był komunikat że cos nie chodzi jakas przerwa czy co.Ja nie mam większych problemów z Aliorem Jedyne co mi przeszkadza to brak aplikacji na androidadevport pisze:Panowie, co to znaczy... ? przypadkowo na rachunku demo chciałem sprawdzić aktualną cenę minilota, a tu moje przerażenie ;D (Załącznik)
Konto Real jest w porządku...
Witam,MaRCHeW pisze: Możesz wybrać typ wykresu Price Range i jedną z domyślnych wartości Range Bars lub też ustawić własne wartości.
Polecam zapoznać się z podręcznikiem Alior Trader 2.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
DziękiExpansion pisze:devport,
Na screenie pokazuje Ci łączny depozyt dla wszystkich Twoich pozycji... kliknij prawym w oknie "złóż zlecenie" i zaznacz "depozyt tylko dla nowej pozycji". powinno byc ok... tez kiedys mialem taka zagadke...
W prawym górnym rogu jest AUTO lub RĘCZNIE trzeba przestawić na auto to wykres się przystosuje.Adam pisze:Macie coś takiego w Aliorze że jak zmieniacie parę walutową to trzeba go za każdym prawie razem rozciągać (góra dół cena) może trzeba coś w ustawieniach zmienić? Dziwne że czasami wykres z nową parą otwiera sie w normalnych proporcjach a czasami tylko pozioma kreska