DayTrading: Piątek 4.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012
Jak sądzicie będzie zanegowane ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- zastapmnie
- Pasjonat
u mojego broka na razie gwiazda poranna na h4, zamknięcie świecy o 17
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
no łądnie odbilo 1,3032 A ja wycofałam 1,3035 kobieca intuicja i nie pewność w swoje sily mnie zgubiła
chciwość jest dobra
usdpln mam zaduze spready 

to bierz przy 1,3035 bo niżej może już nie byćpkubiu pisze:no łądnie odbilo 1,3032 A ja wycofałam 1,3035 kobieca intuicja i nie pewność w swoje sily mnie zgubiła
jakas farsa z tym u.j
co oni teraz chca tak gwaltownie oslabic jena ?

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

myślę ze niecugan pisze:Jak sądzicie będzie zanegowane ?
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p542796
patrz na m30
z drugiej strony kanał spadkowy nadal aktywny
Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 17:10 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Długo się w forex bawisz, więć już dawno powinieneś zauważyć, że na świeczkach H4 bardzo rzadko się zdarza tak, żeby kolejna po poprzedniej była większa w kierunku przeciwnym. Z reguły na negację potrzebne są 2-3.cugan pisze:Jak sądzicie będzie zanegowane ?
Także moja odpowiedź brzmi - Nie. H4 nadało aktualny kierunek. Wybiło tą gwałtowną linię spadkową i aktualnie napiera powoli do góry.
Dla mnie pierwsze miejsce do S to "90" i jej kolice, a później 1.3120.
A jak myślicie gdzie wyskoczy edek w poniedziałek ??
Na USD/PLN formacja odwrócenia -KANAPKA na M5 powinno poderwać do góryMpapiez pisze:Długo się w forex bawisz, więć już dawno powinieneś zauważyć, że na świeczkach H4 bardzo rzadko się zdarza tak, żeby kolejna po poprzedniej była większa w kierunku przeciwnym. Z reguły na negację potrzebne są 2-3.cugan pisze:Jak sądzicie będzie zanegowane ?
Także moja odpowiedź brzmi - Nie. H4 nadało aktualny kierunek. Wybiło tą gwałtowną linię spadkową i aktualnie napiera powoli do góry.
Dla mnie pierwsze miejsce do S to "90" i jej kolice, a później 1.3120.
a dla edka takie coś
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.