Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Co do wpłat nie wiem jak teraz jest, wiem że wpłacone rano było księgowane tego samego dnia ( mieli konto w WBK ) , co do wypłat, wczoraj zlecona wypłata rano, dziś pierwszą sesją przychodzącą zaksięgowana na koncie, ja osobiście mogę wiele zarzucić brokerowi ostatnio na rachunku Pro, natomiast co do wpłat czy wypłat nie miałem nigdy problemu i za to mają u mnie plusa.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

26h minęło i ja nadal nie mam pieniędzy na rachunku. Jak broker widzi margin na czerwono, to maksymalnie będzie utrudniać, aby mógł naszym kosztem zarobić.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

eddek pisze:26h minęło i ja nadal nie mam pieniędzy na rachunku. Jak broker widzi margin na czerwono, to maksymalnie będzie utrudniać, aby mógł naszym kosztem zarobić.
Całkiem możliwe że jest jak piszesz, bo przelewy między bankami księgują się bardzo szybko a co dopiero z tego samego banku. Napisz co Ci piszą w tej sprawie, jakie jest ich stanowisko.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Ciekawa sprawa. Nie wiem jak mają w umowie, ale jeśli są takie wątpliwości, długotrwałe procedury mogę postarać się jakoś oficjalnie zapytać - jako portal. Muszę znać dokładne szczegóły sprawy.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

Po trzech rozmowach przez czat i trzech mailach (pierwszy z potwierdzeniem wpłaty) dostałem w końcu moje pieniądze. Dokładnie po 28h.
Ciekawe czy mogę teraz reklamować to, jako celowe działanie na moją szkodę? Przez brak wpłaty niemal zbankrutowałem.
Oczywiście konto zamykam. Ciekawe ile potrwa wypłata...

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Tak z ciekawosci spytam... Gdzie bylo Twoje MM?

Celowe dzialanie na Twoja szkode?
Wydaje mi sie ze depozyt wyczysciles tylko na wlasna prosbe a teraz szukasz wszedzie winnych.

Sam wplacalem do Dukasa przed okresem swiatecznym i tez trwalo to dosyc dlugo ale uzaleznianie wlasnych wynikow od szybkosci wplaty na konto jest IMO absurdem.

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Faktycznie, jeśli twój SL jest większy od twojego depozytu to chyba warto jeszcze raz przemyśleć fundamenty strategii. Ale podobno niektórzy tak grają, więc jeśli to nie przypadek to przepraszam za ten OT.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Strategia strategia, a ewidentne księgowanie wpłaty bo bandzie to inna para kaloszy , tu AM poleciał po bandzie.

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Nazwanie tego "strategią" to celowe nadużycie semantyczne. Generalnie chodziło mi o to żeby w ten sposób nie podkładać się brokerom. AM znam z tej strony, że potrafi się "schylić" po dużo mniejsze sumy, więc to nie jest tak, że w czymkolwiek usprawiedliwiam działanie brokera.

jacek-g
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jacek-g »

ile będzie wynosił spread na daxa jak notowania wystartują w niedzielę w nocy o 12 00 ?? chodzi mi o wartosc nocnego spreadu

ODPOWIEDZ