DayTrading: Piątek 4.01.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 sty 2013, 21:56

Wzrost
20
38%
Bez zmian
2
4%
Spadek
31
58%

Liczba głosów: 53

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

wszyscy widzą spadki :think:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

pkubiu pisze:
TO W KOŃCU KTO MI POWIE JAK REAGOWAĆ NA DANE Z USA!!!
reakcja na dane z USi A to indywidualna sprawa. Ja w trakcie danych, jak i po nich, nadal zachowuję się tak samo. :) Rozpiętość możliwości jest bardzo szeroka, od euforycznych okrzyków, po skok z dywanu na podłogę. Bardzo ciężko odpowiedzieć na tak sformułowane pytanie przez ciebie. :D

Awatar użytkownika
rootec
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rootec »

dodam jeszcze że moim skromnym zdaniem początkującego, jak padnie ostateczna decyzja że FED jednak nie dodrukuje zielonych, para z jenem to dosyć pewny deal, oni też chyba czekają na dane :mrgreen:

powiedzcie mi, czy wczorajsza świeca d1 na edku, ja ją widzę jako marubozu, bierze ktoś jeszcze mocno pod uwagę taką formacje? według niej i prognoz na dzisiejsze dane, wsparcie 1.3000 powinno pęknąć bez jęknięcia nawet, oczywiście według mojej interpretacji tylko
"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

a na edku jak szarpną publikacje z USA góra czy dół - bo bujania mam już za dużo mój przystojniaku ;0 :lol:
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
rootec
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rootec »

tylko według mnie oczywiście znacząco w dół jeszcze, ale nie brał bym tego oczywiście za pewnik, dane mogą być różne, ja czekam na stopę bezrobocia, to może być sygnał że dzieje się lepiej a może być sygnał że dzieje się nijak :mrgreen:
"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

EURUSD D1

Obrazek

zbankimuiwdynke
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zbankimuiwdynke »

- Zapinajcie paskì - S-ki do 14.30

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

USD / PLN dzisiaj ładnie w górę a przed nowym rokiem w TV gadanie o umacnianiu się naszej waluty ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

Cał czas za mną chodzi short na edku i wkurza mnie to że nie mogę znaleźć dobrego miejsca na wejście. Myślę że dobrym momentem będą dobre dane z usa o 14:30, przebiecie, 1,30 i wejście w shorta. Co wy na to?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

MaciejWLKP pisze:Cał czas za mną chodzi short na edku i wkurza mnie to że nie mogę znaleźć dobrego miejsca na wejście. Myślę że dobrym momentem będą dobre dane z usa o 14:30, przebiecie, 1,30 i wejście w shorta. Co wy na to?
no edek się zatrzymał ale jak patrze na złoto to niedługo chyba się utrzyma tego poziomu złoto leci na łeb na szyję !!!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Zablokowany