DayTrading: Piątek 4.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012
wszyscy widzą spadki 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
reakcja na dane z USi A to indywidualna sprawa. Ja w trakcie danych, jak i po nich, nadal zachowuję się tak samo.pkubiu pisze:
TO W KOŃCU KTO MI POWIE JAK REAGOWAĆ NA DANE Z USA!!!

dodam jeszcze że moim skromnym zdaniem początkującego, jak padnie ostateczna decyzja że FED jednak nie dodrukuje zielonych, para z jenem to dosyć pewny deal, oni też chyba czekają na dane
powiedzcie mi, czy wczorajsza świeca d1 na edku, ja ją widzę jako marubozu, bierze ktoś jeszcze mocno pod uwagę taką formacje? według niej i prognoz na dzisiejsze dane, wsparcie 1.3000 powinno pęknąć bez jęknięcia nawet, oczywiście według mojej interpretacji tylko

powiedzcie mi, czy wczorajsza świeca d1 na edku, ja ją widzę jako marubozu, bierze ktoś jeszcze mocno pod uwagę taką formacje? według niej i prognoz na dzisiejsze dane, wsparcie 1.3000 powinno pęknąć bez jęknięcia nawet, oczywiście według mojej interpretacji tylko
"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "
a na edku jak szarpną publikacje z USA góra czy dół - bo bujania mam już za dużo mój przystojniaku ;0 

chciwość jest dobra
tylko według mnie oczywiście znacząco w dół jeszcze, ale nie brał bym tego oczywiście za pewnik, dane mogą być różne, ja czekam na stopę bezrobocia, to może być sygnał że dzieje się lepiej a może być sygnał że dzieje się nijak 

"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "
EURUSD D1

-
- Stały bywalec
- Zapinajcie paskì - S-ki do 14.30
USD / PLN dzisiaj ładnie w górę a przed nowym rokiem w TV gadanie o umacnianiu się naszej waluty ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Pasjonat
Cał czas za mną chodzi short na edku i wkurza mnie to że nie mogę znaleźć dobrego miejsca na wejście. Myślę że dobrym momentem będą dobre dane z usa o 14:30, przebiecie, 1,30 i wejście w shorta. Co wy na to?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
no edek się zatrzymał ale jak patrze na złoto to niedługo chyba się utrzyma tego poziomu złoto leci na łeb na szyję !!!MaciejWLKP pisze:Cał czas za mną chodzi short na edku i wkurza mnie to że nie mogę znaleźć dobrego miejsca na wejście. Myślę że dobrym momentem będą dobre dane z usa o 14:30, przebiecie, 1,30 i wejście w shorta. Co wy na to?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...