Dukascopy - ECN
- Mateusz Stencel.
- Bywalec
Re: Dukascopy - ECN
Witam,
Panowie potrzbuje wskaźnika do platformy dukascopy (jforex) który pokazywał by mi w rogu wykresu aktualny spread dla danej pary walutowej. Dla mt4 znalazłem bez problemu natomiast do Jforex mam problem.
Gdyby ktoś był na tyle miły by powiedzięc gdzie to znajdę byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.
Panowie potrzbuje wskaźnika do platformy dukascopy (jforex) który pokazywał by mi w rogu wykresu aktualny spread dla danej pary walutowej. Dla mt4 znalazłem bez problemu natomiast do Jforex mam problem.
Gdyby ktoś był na tyle miły by powiedzięc gdzie to znajdę byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.
Zapraszam na mojego bloga-link poniżej.
Może nie wyświetla w rogu ale spełnia swoją rolę:
http://pl.luktom.biz/Page/100/luktom-ask-bid-lines
http://pl.luktom.biz/Page/100/luktom-ask-bid-lines
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Mateusz Stencel.
- Bywalec
Witam
Jak jest ze scalpem ?testował ktoś ?
Jak jest ze scalpem ?testował ktoś ?
Co masz konkretnie na myśli? Z reguły takie pytania padają jeśli ktoś zastanawia się czy będzie miał problemy z przetrzymywaniem zleceń czy też innymi utrudnieniami handlu ze strony brokera. Jeśli o to chodzi to bez obaw. Nic takiego Cię nie spotka. Przynajmniej ze strony samego Dukascopy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Zależy mi na braku poślizgów i oczywiście jak najmniejsze opłaty i spredy ,czasami gram na 2-3 pip.raposo pisze:Co masz konkretnie na myśli? Z reguły takie pytania padają jeśli ktoś zastanawia się czy będzie miał problemy z przetrzymywaniem zleceń czy też innymi utrudnieniami handlu ze strony brokera. Jeśli o to chodzi to bez obaw. Nic takiego Cię nie spotka. Przynajmniej ze strony samego Dukascopy.
Spready na demo są takie same jak na koncie rzeczywistym dlatego polecam poobserwować pary, które Cię interesują w godzinach w których planujesz grać.
Prowizje wynikają z tabeli i zależą od wpłaconego depozytu, środków na rachunku lub wypracowanego obrotu (najwyższy pułap to standardowo 0,0035%, najniższy 0,001%).
Poślizgi u brokerów ECN to naturalne zjawisko więc mogą występować, szczególnie przy danych makro lub w godzinach nocnych kiedy płynność jest mała. Trudno zmierzyć ich skalę, bo to zależy od strategii inwestora. Ja przy swoim daytradingu ich właściwie nie odczuwam.
Prowizje wynikają z tabeli i zależą od wpłaconego depozytu, środków na rachunku lub wypracowanego obrotu (najwyższy pułap to standardowo 0,0035%, najniższy 0,001%).
Poślizgi u brokerów ECN to naturalne zjawisko więc mogą występować, szczególnie przy danych makro lub w godzinach nocnych kiedy płynność jest mała. Trudno zmierzyć ich skalę, bo to zależy od strategii inwestora. Ja przy swoim daytradingu ich właściwie nie odczuwam.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dziekiraposo pisze:Spready na demo są takie same jak na koncie rzeczywistym dlatego polecam poobserwować pary, które Cię interesują w godzinach w których planujesz grać.
Widziałem,że otwierając przez Forex Club mogę mieć fajne zniżki,jeżeli się zdecyduje to przez waszą stronkę,pozdrawiam.
Czy ktoś może mi podać link do web platformy dykasa, do wersji demo. Znalazłem tylko do live, a po samodzielnej zmianie adresu na demo, niby stronka sie wyświetla, ale zalogować mnie nie chce.MarkoS pisze:![]()
![]()
Witam
Miałem to samo teraz loguje się bezpośrednio ze stronki,więcej roboty ale nie mam już nerwów na mieszanie z instalacjami .
Z góry dzięki.
edit: chyba korzystałem jednak z dobrej strony : https://demo-login.dukascopy.com/aDDS/login.php
Niestety nie chce mnie zalogować, miał ktoś podobny problem ?
Link z którego się logujemalsehen pisze:Czy ktoś może mi podać link do web platformy dykasa, do wersji demo. Znalazłem tylko do live, a po samodzielnej zmianie adresu na demo, niby stronka sie wyświetla, ale zalogować mnie nie chce.MarkoS pisze:![]()
![]()
Witam
Miałem to samo teraz loguje się bezpośrednio ze stronki,więcej roboty ale nie mam już nerwów na mieszanie z instalacjami .
Z góry dzięki.
edit: chyba korzystałem jednak z dobrej strony : https://demo-login.dukascopy.com/aDDS/login.php
Niestety nie chce mnie zalogować, miał ktoś podobny problem ?
http://www.dukascopy.com/swiss/english/ ... emo_login/