Jeszcze jedna sprawa do Panów BRE Banku,czasami w tej Waszej nakładce dotyczącej TP i SL jeżeli jest komputer w czuwaniu ustawienia TP i SL zostają ,a czasami zdarza się że znikają,niestety...
Po co mulić ten ważny dla Forumowiczów temat....?,nie lepiej wzorem pozostałych platform umożliwić przynajmniej jedno ustawienie na sztywno TP i SL ?./// jeżeli umożliwicie więcej ustawień to jeszcze lepiej// .Mnie chodzi przynajmniej o jedno..
Panowie ,to są REALNE pieniądze,rynek jest bardzo szybki...,takie niejasności niejednego z nas mogą drogo kosztować .. jeżeli w ułamkach sekund musi podejmować decyzję...
Moja rada,najprościej,wzorem innych platform,zróbcie tak, że przynajmniej jedno ustawienie można ustawić na sztywno.
To są ważne i poważne sprawy i proszę je tak traktować.
Pozdrawiam.
mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
podbijam pytanko,czy ktos w miare wiarygodnie przetestowal juz brokera,chodzi mi oczywiscie o real,a nie demo,jakie wrazenia?
pzdr
pzdr
Witam
Aplikacja BRe Smart Orders,w ustawieniach zmieniłem wielkości zleceń zaczynając od 0,5 a na panelu wciąż wyskakuje 0,1,mimo ,że nie ma takiej pozycji w rozwijanym menu,kilka razy pomyliłem zlecenie zamiast 1 wbiłem 0,1.Może ktoś zmieni to w ustawieniach.
Aplikacja BRe Smart Orders,w ustawieniach zmieniłem wielkości zleceń zaczynając od 0,5 a na panelu wciąż wyskakuje 0,1,mimo ,że nie ma takiej pozycji w rozwijanym menu,kilka razy pomyliłem zlecenie zamiast 1 wbiłem 0,1.Może ktoś zmieni to w ustawieniach.
- BRE FX ECN
- Gaduła
Witamy,MarkoS pisze:Witam
Kwestia, o której Pan pisze została rozwiązana i zostanie wprowadzona przy okazji kolejnego release'u BRE Smart Orders.
Panowie z BRE,jest poważny problem z Waszą platformą..
Dzisiaj po zaliczeniu 40 punktów na DAX robią się rzeczy nieprawdopodobne.Nieprawdopodobne o tyle że to nawet na demo się dzieje.
Do rzeczy,po zaliczeniu tego ruchu na DAX zblokowało mi całkowicie platformę jak również cały zablokowało mi cały komputer..
Robiłem doświadczenia ok. 20 razy..
Włączam przeglądarkę i inne platformy wszystko śmiga idealnie,włączę Waszą platformę blokuje wszystko,blokuje Waszą platformę,blokuje przeglądarkę,blokuje pozostałe platformy,nawet komputera nie mogę wyłączyć,muszę go resetować,
za każdym razem // aby wyeliminować przypadkowość sprawdzałem to 20 razy// to się powtarza po włczeniu Waszej platformy.
Pierwszy raz jak długo żyję miałem taką sytuacje.
Pozdrawiam.
PS, pytanie do pozostałych forumowiczów,co o tym sądzicie?.
Dzisiaj po zaliczeniu 40 punktów na DAX robią się rzeczy nieprawdopodobne.Nieprawdopodobne o tyle że to nawet na demo się dzieje.
Do rzeczy,po zaliczeniu tego ruchu na DAX zblokowało mi całkowicie platformę jak również cały zablokowało mi cały komputer..
Włączam przeglądarkę i inne platformy wszystko śmiga idealnie,włączę Waszą platformę blokuje wszystko,blokuje Waszą platformę,blokuje przeglądarkę,blokuje pozostałe platformy,nawet komputera nie mogę wyłączyć,muszę go resetować,
za każdym razem // aby wyeliminować przypadkowość sprawdzałem to 20 razy// to się powtarza po włczeniu Waszej platformy.
Pozdrawiam.
Ja zz miałem też taką sytuację z innym brokerem. Stawiam na jakiś błąd samego MT4. Ale dzieje się to tylko przy demo? Bo u mnie było to właśnie w przypadku dema, real chodził bez problemów.zz pisze:Panowie z BRE,jest poważny problem z Waszą platformą..
Pozdrawiam.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Zacząłem dopiero testować demo od paru dni ze względu na DAX.
Jednak dalej nie mogę zrozumieć jak platforma MT-4 może zablokować cały komputer?.// samą platformę bym zrozumiał,ale cały komputer że nie można go nawet wyłączyć?///
Proszę przedstawiciela BRE o odpowiedż co o tym sądzić i co zrobić jak to się stanie na realu?.
Pozdrawiam.
-- Dodano: pn 14-01-2013, 12:21 --
PS,dziwi mnie jeszcze jedna rzecz ,do momentu aż nie zamknąłem pozycji na DAX z zyskiem wszystko działało idealnie,może jest to przypadek lecz tym bardziej wymaga to szczegółowego wyjaśnienia....
Jednak dalej nie mogę zrozumieć jak platforma MT-4 może zablokować cały komputer?.// samą platformę bym zrozumiał,ale cały komputer że nie można go nawet wyłączyć?///
Proszę przedstawiciela BRE o odpowiedż co o tym sądzić i co zrobić jak to się stanie na realu?.
Pozdrawiam.
-- Dodano: pn 14-01-2013, 12:21 --
PS,dziwi mnie jeszcze jedna rzecz ,do momentu aż nie zamknąłem pozycji na DAX z zyskiem wszystko działało idealnie,może jest to przypadek lecz tym bardziej wymaga to szczegółowego wyjaśnienia....
jaka macie opinie z gry real :
1)koszty transakcji
2)poslizgi
3)granie w kulki przez DD
4)gapki
5)czas realizacji zlecen
6)zachowanie broka przy grze:
a)1 lotem
b) 5lotami
c) 10 lotami
d) 15-30lotow
e)powyzej 30lotow'
7)stabilnosc platformy ( wieszanie , zrywanie polaczen,etc)
1)koszty transakcji
2)poslizgi
3)granie w kulki przez DD
4)gapki
5)czas realizacji zlecen
6)zachowanie broka przy grze:
a)1 lotem
b) 5lotami
c) 10 lotami
d) 15-30lotow
e)powyzej 30lotow'
7)stabilnosc platformy ( wieszanie , zrywanie polaczen,etc)
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
andy11,to są bardzo ważne pytania,jednak do momentu aż BRE nie odpowie na moje pytania nie ma sensu drążyć,
co do DD,jeżeli są ECN jak piszą, to DD nie ma prawa istnieć....
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
zz,zz pisze:andy11,to są bardzo ważne pytania,jednak do momentu aż BRE nie odpowie na moje pytania nie ma sensu drążyć,
Pozdrawiam.
obys nie musial czekac wiecznosc poniewaz maja bardzo zlewkowe podejscie ....
kazdy brok ma DD , podlaczaja plugi i jada ...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...