Do tej pory jest Pan jedyną osobą, która napotkała ww. problem. Z naszej strony sytuacja pozostaje bez zmian, tj. nie dokonywaliśmy aktualizacji oprogramowania firmy MetaQuotes. Najprawdopodobniej problem leży po stronie Pana maszyny, proponujemy ponowną instalację platformy, którą może Pan znaleźć pod poniższym linkiem:zz pisze:Panowie z BRE,jest poważny problem z Waszą platformą..
Dzisiaj po zaliczeniu 40 punktów na DAX robią się rzeczy nieprawdopodobne.Nieprawdopodobne o tyle że to nawet na demo się dzieje.
Do rzeczy,po zaliczeniu tego ruchu na DAX zblokowało mi całkowicie platformę jak również cały zablokowało mi cały komputer..
Robiłem doświadczenia ok. 20 razy..
Włączam przeglądarkę i inne platformy wszystko śmiga idealnie,włączę Waszą platformę blokuje wszystko,blokuje Waszą platformę,blokuje przeglądarkę,blokuje pozostałe platformy,nawet komputera nie mogę wyłączyć,muszę go resetować,
za każdym razem // aby wyeliminować przypadkowość sprawdzałem to 20 razy// to się powtarza po włczeniu Waszej platformy.
Pierwszy raz jak długo żyję miałem taką sytuacje.
Pozdrawiam.
PS, pytanie do pozostałych forumowiczów,co o tym sądzicie?.
http://www.breforex.pl/Media/Default/In ... nstall.exe.
W celu udzielenia szczegółowej odpowiedzi potrzebowalibyśmy więcej informacji:
- numer transakcji, którą Pan opisywał
- system operacyjny, nr Service Pack'a itp., itd.
- czy korzysta Pan z naszej platformy, czy podłącza się Pan po prostu do naszych serwerów
- jeżeli korzysta Pan z naszej platformy, to kiedy Pan ją instalował
- czy podłączał się Pan z naszej platformy do innych brokerów ( i potencjalnie aktualizował Pan terminal )
- poprosilibyśmy o przesłanie dzisiejszych logów z foderów na maila fxsupport@dibre.com.pl:
- <ścieżka instalacji>\logs\2013-01-14-MT4W.log
- <ścieżka instalacji>\logs\2013014.log