Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

nie wiedzieliście że rachunki pro startują dopiero o 15? Na stronie jest o tym informacja i przychodziła wiadomość w mt4 o tym.
To do kogo macie pretensje?

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

kupidyn pisze:nie wiedzieliście że rachunki pro startują dopiero o 15? Na stronie jest o tym informacja i przychodziła wiadomość w mt4 o tym.
To do kogo macie pretensje?

Jeśli tak, to moja wina, skoro inne wystartowały założyłem że tu też, podobna awarie już były na pro więc nie szukałem na ich stronie.

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

nie awaria tylko planowe uruchomienie platformy

http://www.admiralmarkets.pl/company_ne ... owego-roku

FOREX (Admiral.Pro): rynek nie działa od 22:00 GMT 31.12.2012 do 15:00 GMT 02.01.2013;

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Kupidyn zarobił na flaszkę :) ,- zażegnał "konflikt".
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

kupidyn pisze:nie awaria tylko planowe uruchomienie platformy

http://www.admiralmarkets.pl/company_ne ... owego-roku

FOREX (Admiral.Pro): rynek nie działa od 22:00 GMT 31.12.2012 do 15:00 GMT 02.01.2013;
To akurat ok, planowane uruchomienie platformy, pisałem ze kilka razy z rana już było ze Pro nie działało ok 6-7 rano i to były awarie, o to mi chodziło, co nie zmienia faktu że AM Pro się zepsuło strasznie, jak dla mnie kończę przygodę z AM, szczególnie o jakości brokera świadczy to że na Pro dostaje poślizg kilkadziesiąt pipsów a u innego brokera realizuje SL poprawnie, to samo zlecenie.

Ahmed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ahmed »

Witam, mam pytanie dzisiaj, moje ea złapało sl na edku -12 pips nie byłoby w tym nic dziewnego gdyby nie to że ea ma ustawiony stały SL 10 pips i do tej pory ZAWSZE maksymalna strata wynosiła 10pips. I teraz mam pytanie czy ktoś wie jaki mógłbyć powód że trafiłem -12 pips? Na demo chodzi ea z tymi samymi ustawieniami i tam sl złapał -10pips(różnica w wejściu to własnie 2 pips na korzyść demo) nie było w tym momencie żadnych danych. Czy to możliwe że AM robi mnie w jajo bo ea jest profitowe jak do tej pory?

Dzięki
Cenka opada

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Wątpie ze robi cie w jajo :-) Na rachunku live moze się zdarzyć że złapie gorszego SL przy nagłym silniejszym ruchu, szczególnie na Pro. AM realizuje po tickach na Pro, i tam często miałem SL gorszy o 0,5 do 1 pipsa w zasadzie na każdym trejdzie prawie. Dlatego kończę z nimi przygodę.

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

Dlaczego tak długo Admiral księguje wpłaty? Miało być po 17, bo muszą ręcznie sprawdzać i nadal nic. Pieniądze wpłacone w oddziale PEKAO, więc od razu je dostali. Co za koszmar!

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

jak wpłacałeś rano to faktycznie długo, jak popołudniu to pewnie rano Ci zaksięgują. Jak robiłem przelew do AM to z tego co pamiętam wpłacałem rano i ok 15 już były zaksięgowane i to z innego banku.

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

UWAGA!
Absolutnie NIE POLECAM Admiral Markets przede wszystkim za wyjątkowe granie przeciw klientowi.

1. Realizują SL po gorszym kursie tłumacząc się skokiem ceny, ale w drugą stronę to nie działa. TP zawsze jest realizowane po naszym kursie.

2. Przedłużanie zleceń, czyli typowe świństwo. Zdarzało się nawet zablokowanie okna ze zleceniem na kilka minut (zlecenie wchodziło lub nie, a anulowanie nic nie dawało).

3. Wpłaty realizowane są tak jak im się podoba. Najpierw słyszę tłumaczenie, że "mają procedury" i trzeba czekać na odpowiednią godzinę. Gdy odpowiednia godzina mija (12 lub 17), a pieniędzy dalej nie ma na rachunku, to nie widzą nic złego w tym. "Do jutra będą" - a ch** wam w d***! Wpłata w PEKAO jest u brokera od razu i tylko od nich zależy kiedy ją otrzymam. Żeby nie było, że tak marudzę, to jeszcze rok temu gdy mieli konto w WBK wpłata była w godzinę. Teraz ewidentnie grają przeciw klientom.
Przez brak wpłaty nie mogłem utrzymać pozycji i straciłem 4600 USD. Nażryjcie się moimi pieniędzmi, zabieram co zostało i wynoszę się stąd. Tylko jeszcze muszę poczekać, aż dodadzą moją wpłatę. Śmiech na sali!

ABSOLUTNIE NIE POLECAM!

PS. Szukajcie brokera, który realizuje wpłaty i wypłaty natychmiastowo. To naprawdę ważna kwestia. Nie chcę robić kryptoreklamy, ale pewien bank nie ma z tym problemów.

ODPOWIEDZ