albo załamka ;ppr7emo pisze:z edkiem to jest rozrywkasnikers_m pisze:co edka zjechali omg szok
DayTrading: Czwartek 3.01.2012
Re: DayTrading: Czwartek 3.01.2012
Edek ma wsparcie na 3108 ale czy wytrzyma hmmNowy123 pisze:na razie S na E J czekamy co zrobia przy 114 10 113,90 bo jesli to pusci to dolna banda na h4 13 60/76 obserwowac E U 13100 bo ja kto poleci to...
E j 200 pipsa korekty zrobil lecz tutaj bedzie decydowal teraz E/U i 13100 i skosne co zrobia
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
zgadza się, to co wczoraj odjeba*** to wykracza poza moje założenia do systemugiso pisze:albo załamka ;ppr7emo pisze:z edkiem to jest rozrywkasnikers_m pisze:co edka zjechali omg szok

Jak dla mnie edek na południe, więcej parcia w dół niż w górę...
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Jaki szok przecież pisałem o tym od połowy grudnia co roku styczeń luty to realizacja zysków. Żaden z smart money nie będzie realizował zysków na koniec roku oni płacą podatki od lipca podciągnęli edka dość znacznie teraz zabierają swoje.Myslę że w okolice 1,2640 do końca lutego powinni dociągnąć.Pierwsza S-ka poszła wczoraj o 9 dzisiaj piramida i oby tak dalej do dołusnikers_m pisze:co edka zjechali omg szok
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

-- Dodano: czw 03-01-2013, 12:47 --
wersja spadkowe
Jeszcze w grudniu klikałem o zejściu edka do 1.31
a dokładnie 19 - tego 

-
- Pasjonat
Dokładnie, gdy to przeczytałem w grudniu to nie wierzyłem, musiałem sprawdzić na wykresie. Jak widać, scenariusz się sprawdza.Adam pisze:Jaki szok przecież pisałem o tym od połowy grudnia co roku styczeń luty to realizacja zysków. Żaden z smart money nie będzie realizował zysków na koniec roku oni płacą podatki od lipca podciągnęli edka dość znacznie teraz zabierają swoje.Myslę że w okolice 1,2640 do końca lutego powinni dociągnąć.Pierwsza S-ka poszła wczoraj o 9 dzisiaj piramida i oby tak dalej do dołusnikers_m pisze:co edka zjechali omg szok

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
tymczasem na m1 szykują się do korekty spadkówsnikers_m pisze:kamasoni pisze:Edek skończył fale 4 (ABCDE) i jedzie na nowe szczyty![]()
zonk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2013, 12:00 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Strasznie źle ostatnio wybieram miejsca wejść wtedy gdy dobre to się waham, wtedy gdy złe to walę bez zastanowienia ale deprymujące...