Życzę wszystkim powodzenia. Muszę niestety ulotnić się z tego forum na dobre...pr7emo pisze: Seti, możesz mi podsunąć dobre źródła informacji z tym temacie?
DayTrading: Czwartek 3.01.2012
Re: DayTrading: Czwartek 3.01.2012
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ja mam TP na 1,3013
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
wystarczy tego zjazdu! teraz UP!
H4 doszło do MA200.
Jak dla mnie czas na L.
Jak dla mnie czas na L.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Może i tak być że UP będzie ale raczej będzie.
No cóż to był miły zjazd
No cóż to był miły zjazd

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
1,3093 na d1 przebite mi to na up nie wyglada Panowie niestety
chodz zatrzymalo sie na 1,3043 wiec jak nie poprawia to moze tu odkocznia .

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

EUR teraz powinno się zwalićcrok. pisze:1,3093 na d1 przebite mi to na up nie wyglada Panowie niestetychodz zatrzymalo sie na 1,3043 wiec jak nie poprawia to moze tu odkocznia .

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Index dolara zatrzymał się idealnie na górnej bandzie spadkowego, możliwa korekta.crok. pisze:1,3093 na d1 przebite mi to na up nie wyglada Panowie niestetychodz zatrzymalo sie na 1,3043 wiec jak nie poprawia to moze tu odkocznia .
Planuj Trejd, Trejduj Plan