DayTrading: Czwartek 3.01.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 sty 2013, 23:17

Wzrost
28
47%
Bez zmian
4
7%
Spadek
28
47%

Liczba głosów: 60

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 3.01.2012

Post autor: Tommy_Boss »

OK !!

-- Dodano: czw 03-01-2013, 21:32 --
cugan pisze:
sasmita pisze:To jest D1 wiec poczekaj na zamkniecie swiecy, zeby nie wyszlo, ze to tylko retest, a nie powrot. Roznica niby niewielka ale wowczas w efekcie koncowym mamy szanse na 2.7 ;)
To sobie popatrz na to :lol:
To silny trend wzrostowy
OK !!

Już widzę :d
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

zbankimuiwdynke
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: zbankimuiwdynke »

Witam - wczoraj widzialem Edla n a 61,8 fibo. Jutro go widze na 1.300

Awatar użytkownika
Adam
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Adam »

pr7emo pisze:@Adam, jak dalej będą takie akcje, to normalne formacje za niedługo odejdą do lamusa :lol:
ja nie mam nic przeciwko fali spadkowej, tylko rozjebuja mnie uzasadnienia spadku typu "krążą plotki o obcięciu ratingu", w europie na takie info wszyscy mokro na żółto, do tego to nie jest "zdrowa" fala spadkowa bo to jest silnie sprzężone z kilkoma słowami użytymi przez polityków, a gdzie wpływ danych ekonomicznych na rynek, wczoraj PMI jakich od kiedy gram nie widziałem na oczy i co się działo?? dziś najlepsze odczyty rynku pracy (to na czym się koncentruje fed, zauważ co się dzieje jak zmieniają stopy jaki ma to wpływ na inflację) a indeksy zamarły

-- Dodano: czw 03-01-2013, 21:16 --

kangur zaliczył lage
Oczywiście że to nie jest normalne i niewiele ma do czynienia z jakimikolwiek analizami a ma służyć jedynie wyciągnięciu kasy z rynku nasza rola to jedynie obserwować i z refleksem bez strachu wejść w odpowiedni ruch i próbować przede wszystkim nie dać się zjeść a przy okazji coś zarobić to nie potrwa długo.Widziałem osobiście tych gości w akcji widziałem co sie dzieje jak ktoś wrzuca na rynek 1000 albo 2 tyś.lotów a gości co mogą to zrobic na świecie paru jest
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Tak już jest i każdy o tym wie ( chyba )??? :d
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

sasmita
Bywalec
Bywalec

Post autor: sasmita »

Asset pisze:@sasmita

A mógłbym Cię prosić żebyś to żółtodziobowi (czyli mi) przedstawił na wykresie?
Dzięki :)
Cugan juz to robi ;) u mnie tylko kolorki inne - swieczki rysuja sie tak samo :)

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: pr7emo »

Adam pisze:
pr7emo pisze:@Adam, jak dalej będą takie akcje, to normalne formacje za niedługo odejdą do lamusa :lol:
ja nie mam nic przeciwko fali spadkowej, tylko rozjebuja mnie uzasadnienia spadku typu "krążą plotki o obcięciu ratingu", w europie na takie info wszyscy mokro na żółto, do tego to nie jest "zdrowa" fala spadkowa bo to jest silnie sprzężone z kilkoma słowami użytymi przez polityków, a gdzie wpływ danych ekonomicznych na rynek, wczoraj PMI jakich od kiedy gram nie widziałem na oczy i co się działo?? dziś najlepsze odczyty rynku pracy (to na czym się koncentruje fed, zauważ co się dzieje jak zmieniają stopy jaki ma to wpływ na inflację) a indeksy zamarły

-- Dodano: czw 03-01-2013, 21:16 --

kangur zaliczył lage
Oczywiście że to nie jest normalne i niewiele ma do czynienia z jakimikolwiek analizami a ma służyć jedynie wyciągnięciu kasy z rynku nasza rola to jedynie obserwować i z refleksem bez strachu wejść w odpowiedni ruch i próbować przede wszystkim nie dać się zjeść a przy okazji coś zarobić to nie potrwa długo.Widziałem osobiście tych gości w akcji widziałem co sie dzieje jak ktoś wrzuca na rynek 1000 albo 2 tyś.lotów a gości co mogą to zrobic na świecie paru jest
banki w juesej mają 2 tryliony dolarów na depozycie, jestem przekonany że dalej gromadzą jeszcze więcej kasy, ściągając ją z rynku, mają tyle że są w stanie ustalać ceny jak im się podoba

Seti
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Seti »

Adam pisze:Widziałem osobiście tych gości w akcji widziałem co sie dzieje jak ktoś wrzuca na rynek 1000 albo 2 tyś.lotów a gości co mogą to zrobic na świecie paru jest
Człowieku co ty za bzdury wypisujesz :D Nie masz bladego pojęcia jak to wszystko działa. Ach szkoda gadać...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Seti pisze:
Adam pisze:Widziałem osobiście tych gości w akcji widziałem co sie dzieje jak ktoś wrzuca na rynek 1000 albo 2 tyś.lotów a gości co mogą to zrobic na świecie paru jest
Człowieku co ty za bzdury wypisujesz :D Nie masz bladego pojęcia jak to wszystko działa. Ach szkoda gadać...
Seti, możesz mi podsunąć dobre źródła informacji z tym temacie?

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

No edzio się ruszył , ciekawe dokąd doleci :D

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Tommy_Boss pisze:No edzio się ruszył , ciekawe dokąd doleci :D
robimy zakłady gdzie będzie dołek? :lol:

Zablokowany