DayTrading: Czwartek 3.01.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 sty 2013, 23:17

Wzrost
28
47%
Bez zmian
4
7%
Spadek
28
47%

Liczba głosów: 60

Awatar użytkownika
ForumBot
Maniak
Maniak

DayTrading: Czwartek 3.01.2012

Nieprzeczytany post autor: ForumBot »

Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.

Pozdrawiam

Pomagamy:

http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl
http://www.okruszek.org.pl
http://www.sercemichalka.pl

***************************************************************************************
Regulamin DT:

1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje Regulamin Forum

***************************************************************************************

Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów
autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo
powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut.
Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa"
w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi.
Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane
na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.

EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY, GOLD
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Tommy_Boss
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 3.01.2012

Nieprzeczytany post autor: Tommy_Boss »

Nawiązując do poprzednich postów mam jeden równie ciekawy

http://iptak.pl/film-online/obama-wielk ... OS58W8sAZn

ale pewnie już wiecie i oglądaliście :D
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!

"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!

趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p542673
Dzięki.
Max. mądry człowiek.
Ciekawe tylko czemu tak mądry Naród wybrał takiego barana.
Zasada jest prosta jak drut o czym ostatnio zresztą pisałem.
Czyli tak samo jak w EU: Hiszpania ostatnio Francja.
Naród w momencie kryzysu ma zachowania autodestrukcyjne i do tego dochodzi radykalna chęć zmiany władzy jako reakcja na poprzednie nie najlepsze rządy. Przed Obamą był Bush i za wiele wydawał na wojnę i za wiele ofiar było.

Wielka szkoda. Republikanie ino tą wadę mają z przemysłem zbrojnym i wojnami, tak bez tego są lepsi pod każdym aspektem.
Szkoda, iż tak to wszystko łatwo i szybko może się posypać i może być tj. w Polsce i UE.

Wszystko przez tą j#bniętą władzę. Lud nic nie może. Taki Obama wchodzi sobie na Prezydenta, aby zarobić wykorzystując sytuację i teraz cały kraj zostanie zniszczony.

W Polsce niestety taka mentalność durna jest odwrotnie jak w USA, że to biedny jest ten mądry i to biednemu trzeba dać. (dasz? dam też reklama PLUS-a ;)
Ale co prawda jednostka raczej niewiele może tylko dostosowuje się do rzeczywistości, czasy rewolucji minęły lepsze to ino niż krwawe wojny mimo wszystko tylko prędzej czy później to i tak nastąpi tylko max. odroczone w czasie.

OBA MA i władzę i $ :D
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Peter_FX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Peter_FX »

Adam pisze:Ciekawy artykuł ku przestrodze szukających brokera na fx...
3200 klientów, $23mln i to ma być wiodący niemiecki broker, przecież to by nawet o pipsa euro nie ruszyło...
ForexTig3r pisze: Wszystko przez tą j#bniętą władzę. Lud nic nie może. Taki Obama wchodzi sobie na Prezydenta, aby zarobić wykorzystując sytuację i teraz cały kraj zostanie zniszczony.
I dobrze że "lud" nic nie morze, poczytaj sobie fora internetowe albo nawet to nasze i zobacz jakie dyrdymały lud wypisuje :d
Planuj Trejd, Trejduj Plan

Awatar użytkownika
ivan26
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ivan26 »

[quote][/ Adam pisze:Ciekawy artykuł ku przestrodze szukających brokera na fx...

3200 klientów, $23mln i to ma być wiodący niemiecki broker, przecież to by nawet o pipsa euro nie ruszyło...

ForexTig3r pisze:Wszystko przez tą j#bniętą władzę. Lud nic nie może. Taki Obama wchodzi sobie na Prezydenta, aby zarobić wykorzystując sytuację i teraz cały kraj zostanie zniszczony.

I dobrze że "lud" nic nie morze, poczytaj sobie fora internetowe albo nawet to nasze i zobacz jakie dyrdymały lud wypisuje :d

Post autor: ForexTig3r » 02 sty 2013, 23:57
daytrading-sroda-2-01-2013-t22490-130.html#p542673
Dzięki.
Max. mądry człowiek.
Ciekawe tylko czemu tak mądry Naród wybrał takiego barana.
Zasada jest prosta jak drut o czym ostatnio zresztą pisałem.
Czyli tak samo jak w EU: Hiszpania ostatnio Francja.
Naród w momencie kryzysu ma zachowania autodestrukcyjne i do tego dochodzi radykalna chęć zmiany władzy jako reakcja na poprzednie nie najlepsze rządy. Przed Obamą był Bush i za wiele wydawał na wojnę i za wiele ofiar było.

Wielka szkoda. Republikanie ino tą wadę mają z przemysłem zbrojnym i wojnami, tak bez tego są lepsi pod każdym aspektem.
Szkoda, iż tak to wszystko łatwo i szybko może się posypać i może być tj. w Polsce i UE.

Wszystko przez tą j#bniętą władzę. Lud nic nie może. Taki Obama wchodzi sobie na Prezydenta, aby zarobić wykorzystując sytuację i teraz cały kraj zostanie zniszczony.

W Polsce niestety taka mentalność durna jest odwrotnie jak w USA, że to biedny jest ten mądry i to biednemu trzeba dać. (dasz? dam też reklama PLUS-a ;)
Ale co prawda jednostka raczej niewiele może tylko dostosowuje się do rzeczywistości, czasy rewolucji minęły lepsze to ino niż krwawe wojny mimo wszystko tylko prędzej czy później to i tak nastąpi tylko max. odroczone w czasie.
quote]

wracamy do kanalu;p

-- Dodano: 03 sty 2013, 00:42 --

sytuacja patowa ;p

-- Dodano: 03 sty 2013, 00:59 --

konina;p po 5tej odedzwe skie;p

-- Dodano: 03 sty 2013, 04:09 --

dobranoc;d sorki mam troche zmnienny cZas;p

-- Dodano: 03 sty 2013, 04:42 --

do gory chlopaki;p bo robote strace;p;p
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad »

poziom 1.3140 na edku wydaje się być na prawdę mocnym wsparcie i nie oczekuję dalszego zjazdu, ale gdyby miało schodzić dalej to ostateczną granicą pozostaje 1.3080

robsoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robsoy »

pisałem kilka dni temu o gartleyu 1,3254 ktory się praktycznie zrealizował ,no chyba ,że przejdzie 1,31 to 29990 możliwe

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

myslalem, ze troche uspokoja ruchy a tu znowu od wczoraj 170 pip w dol :) po co takie mocne ?>

-- Dodano: czw 03-01-2013, 7:59 --

ale fajna maja skosni prace zwalaja kurs o 60 pip w 10min i koniec :)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

mac2_l
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mac2_l »

skośni to raczej opijają nowy rok dzisiaj

Zablokowany