Na poniższym obrazku przykład rysowania linii co dwie godziny(parzyste) tj. 8:00, 10:00, 12:00 itd

Od H1 do H1.ROA pisze:Szukam wskaźnika, który rysował będzie poziomą linię od momentu otwarcia świeci H1 do momentu otwarcia następnej H1.
Dzięki wielkie, dokładnie o coś takiego mi chodziłobakubaq pisze:Od H1 do H1.ROA pisze:Szukam wskaźnika, który rysował będzie poziomą linię od momentu otwarcia świeci H1 do momentu otwarcia następnej H1.
Pzdr.
rafkaa pisze:witam, jestem nowy na forum i na forexie, szukam takiego wskaźnika który jeżeli by sie pojawił inside bar, zaznaczałby je rysując linie od wierzchołków świecy matki coś jak na zdjęciu jest taki wskaźnik?
http://imageshack.us/photo/my-images/40/pinbar.jpg/
a drugi to np żeby mi pokazywał pin bary markując je w kółeczko czy wyraźny sposób mi pokazał używam
pin bar aha 02 ale nie wiem co oznaczają te strzałki, fiftaki, mocniejszego koloru słabszego oraz
iB_nn on pokazuje pin bary ale makruje na nich kreskę czerwona albo zieloną też nie wiem co to oznaczaczerwona spadek a zielona przyszły wzrost?
trzeci skażnik żeby mi zliczał iość wygranych/straconych pipsów w podziale czasowym np 5 stycznia +300 pips, 6 stycznia -300 pips taką ala tabelką zbiór informacji na dłuższa mete o mojej grze
dodam ze chciałbym grac PA czy cos jeszcze jakiś ważnych wskaźników powinienem używać?
z gory dzieki za odpowiedz i wyrozumiałość