tą teorię spiskową to możesz sobie miedzy bajki wsadzić.snikers_m pisze:....o wycinki stopów....
teraz gadał minister finansów Niemców.....
tą teorię spiskową to możesz sobie miedzy bajki wsadzić.snikers_m pisze:....o wycinki stopów....
No właśnie nic %-) - jeszcze jest mały opór na 1.3280Tommy_Boss pisze:Właśnie Engulfing M15 ???? i co dalej ?????
Mpapiez pisze:No właśnie nic %-) - jeszcze jest mały opór na 1.3280Tommy_Boss pisze:Właśnie Engulfing M15 ???? i co dalej ?????. Zdarzają się i takie numery - chłopaki jadą na risk on.
Dopóki nie przykryje ostatniego engulfinga, to nie ma co gadać o wzroście. A nawet jak się pojawi i przykryje, to dokąd doleci ? do 1.3300 %-) ?
To jest bardzo newralgiczne miejsce - jestem na eSce, bo na kupywanie tutaj to jest zdecydowanie za wysoko. Nie spinaj- index dolara jest dalej na wsparciu oraz na H1 to co jest teraz - tworzy wisielca - pomimo że świeczka H1 zamknie się za 15 minut.
Na razie ciężko mówić o dalszych wzrostach. Mnie do tego przekona potwierdzone przebicie 1.3300 - to wtedy do 1.3400 dojdziemy pewnie.
przeciez idzie caly czashermes_he pisze:a co myślicie o USDJPY pójdzie jeszcze w górę?
korekta się należyNowy123 pisze:przeciez idzie caly czashermes_he pisze:a co myślicie o USDJPY pójdzie jeszcze w górę?jaki moje zloto - EUR/JPY zaraz test FE100 % zasieg 114 36