OTO EDEK Z KUMPLEM DOLCEM !!

ŚMIEJĄ SIĘ Z NAS

nie chciało mi się usuwać ichimoku i kresek z innych interwałów, stąd taki nieporządekspeedpips pisze:
KOSMOS !!![]()
z tym wykresem oczywiście
szamantg pisze:Nie jesteś sam.witek1286 pisze:stawiajcie Lki bo ja mam S, a od dwóch dni wszystko przegrywam
Mnie chciwość zgubiła głównie, bo zamiast zamykać na zysku siedziałem i patrzyłem jak spada. Też na szczęście z zarobionych straciłem, ale dosyć dużo pieniędzy jednak. Teraz mam za cel odrobić po świętach.ravos pisze:szamantg pisze:Nie jesteś sam.witek1286 pisze:stawiajcie Lki bo ja mam S, a od dwóch dni wszystko przegrywam
w środę zrobiłem głupio (emocjonalnie) i od tego czasu wszystko źle ..... straciłem dużo pieniażków naszczęscie z tych wcześniej zarobionych .
to sztama bo ja to samo tylko że dzisiaj utopiłem kupę kasy... na szczęście tą zarobioną nawet jeszcze coś zostało ale kropla w morzu patrząc ile jej było i poszłoravos pisze:szamantg pisze:Nie jesteś sam.witek1286 pisze:stawiajcie Lki bo ja mam S, a od dwóch dni wszystko przegrywam
w środę zrobiłem głupio (emocjonalnie) i od tego czasu wszystko źle ..... straciłem dużo pieniażków naszczęscie z tych wcześniej zarobionych .
szamantg pisze:Kabel zleciał i zlecieć do końca nie umie. Ostatnie wsparcie, niezbyt mocne z resztą siedzi na 1.6151 gdzieś, potem już droga wolna na 1.610.
Pokaż screena, bo u mnie już przeleciał 61.8 Fibo z ostatnich wzrostów (13-18 grudnia).atlanticos pisze:szamantg pisze:Kabel zleciał i zlecieć do końca nie umie. Ostatnie wsparcie, niezbyt mocne z resztą siedzi na 1.6151 gdzieś, potem już droga wolna na 1.610.
odbil od 50 fibo ostatniej fali h4