Nowy123 pisze:
takie wizje na EUR/JPY
Nowy

Nowy123 pisze:
takie wizje na EUR/JPY
Niewiele się zmieniło, długoterminowo wielkie prawdopodobieństwo dla tych poziomów.wesoly mis pisze:Kermit - Ja przegapiłem, podobają mi się
Szkoda że nie było Cię w środę na forum: 1.35 a nawet 1.4 na edku to był pikuś.
Byki na forum tratowały się nawzajem biorąc L
Dziś odwrotne nastroje więc daxik zamknie lukę, edzio poleci na linię po szczytach a us500 pokręci się w okolicy 1427 a może nawet zaneguje tego RGR na H1 ale azjaci w 2 minuty go zrealizowali więc mleko się rozlało.
jakiego pikassa widzisz kanal widzisz klin znozkujacy potencjalny na 1h to tylko projekcja a tam lepiej bujaja niz na EUR USd i ostatnio tam najwiecej pipsow zbieramAdam pisze:Chłopaku miej litość święta idą jajka święć a nie dalej bawisz się w PicassaNowy123 pisze:
takie wizje na EUR/JPY
oczywiscie ze dlugoterminowo moga byc wzrosty co pokazuje kanal h4 na wykresach ktore zamiescilem..ale sadze ze najpierw poziom 3090 a moze nawet 3050 jest realny... chyba ze klif upadnie calkiem - to wtedy 1.25 w miesiac... ale to juz w kolejnym rokuForexTig3r pisze: Niewiele się zmieniło, długoterminowo wielkie prawdopodobieństwo dla tych poziomów.
Nowy123 jest PRO nikt tyle przy tym nie siedzi co on.
On ma już wszystkie scenariusze w głowie.
jak na razie to gra jest pot motyla na dziennym wykresie ,czyli formacja harmoniczna nadrzędnaatlanticos pisze:a ja im czesciej ogladam wykresy Nowego tym coraz bardziej czytelne sie dla mnie stajaoczy sie przyzwyczaily?
ha ha
-- Dodano: 21 gru 2012, 11:10 --
oczywiscie ze dlugoterminowo moga byc wzrosty co pokazuje kanal h4 na wykresach ktore zamiescilem..ale sadze ze najpierw poziom 3090 a moze nawet 3050 jest realny... chyba ze klif upadnie calkiem - to wtedy 1.25 w miesiac... ale to juz w kolejnym rokuForexTig3r pisze: Niewiele się zmieniło, długoterminowo wielkie prawdopodobieństwo dla tych poziomów.
oj tam oj tam to tylko jakies tam projekcje a reagowac trzeba na bierzaco jak sie cos zmieniForexTig3r pisze:[
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... usd-wykres
W Alior Banku na razie nie informują.Nowy123 pisze: na szybko u was tez zmiany czy tylko u mnie broka po nowym roku w Piatku handel konczymy o 22 00 a nie o 23 00 ?
to ciekawe bo ja WBK mam konto a oni maja tego samego dostawce ale chyba nie wymyslili sobie oni sami byzamykac o 22 jak rynek d o23 dziala to chyba zmiany ida ogolnie dla calego rynku - brokerowSeti pisze:W Alior Banku na razie nie informują.Nowy123 pisze: na szybko u was tez zmiany czy tylko u mnie broka po nowym roku w Piatku handel konczymy o 22 00 a nie o 23 00 ?