-- Dodano: pt 21-12-2012, 11:15 --
nic z reki poszlo nize 50 fibo 111 34 oporek MA50 na 1h 111 50
na wykresie jakiego insttrumentu ci to przedstawić ??Asset pisze:Mam prośbę. Znalazłem taki komentarz na bankier.pl odnośnie braku porozumienia w sprawie klifu fiskalnego:
a może zamiast tłumaczyć to znowu jakimiś nieważnymi dyrdymałami to może lepiej powiedzieć po prostu że w nocy zrealizowała się 3 fala fali C w korekcie ABC całego cyklu 5 falowego impulsowego którego obserwujemy od kilku tygodni....nie lepiej????nawet zarobić się da spiąć i naprawdę nie trzeba czytać tych bzdur kto komu zrobił co i czego rynki się boją...inwestorzy się niczego nie boją tylko inwestują...ot taka moja dygresja odnośnie tego wszystkiego...zrealizuje się pełna ABC i ruszy nowa 5 to napiszą że się dogadali i jednak wszystko ok i problemów nie ma...
Czy mógłby ktoś może być tak miły i przedstawić mi to na wykresie?
Dziękuję.
kogo??MaciejWLKP pisze:Nie mieliście żadnych przerw w notowaniach? W takim razie tylko chyba w bośiu były problemy...
Też mam dziurę na BOSSAFX od 1.00 do 9.19 i od 9.27 do 9.35.MaciejWLKP pisze:Mam problem, wczoraj około 1 w nocy straciłem połączenie z brokerem, od rana też miałem trochę problemów z łącznością (jak nigdy dotąd). W skutek czego powstała duża luka cenowa i czasowa. Na przykład na interwale h1 są na eur/usd świece do 1 w nocy, kolejna jest teraz z 9 rano. Czy ktoś też z was miał może jakieś problemy??
edit, na innych parach walutowych to samo