każdy ma ulubiony wskaźnik, mi trochę pomaga krótkie RSI(5) 79/21 ale i tak najważniejsze jest price actionatlanticos pisze:ja wspomagam sie przy tym MACD - wtedy jest wg mnie latwiej... i przyznam że wszystkie wskazniki moga dla mnie nie istniec ale do wyznaczanie zawracania fal MACD i jego dywergencje sa bezcenne - nie wyobrazam sobie jego brakuwitek1286 pisze:wogole mi sie nie sprawdza ostatnio granie pod trend, kupowanie dolków to wrozenie z fusów, bo co chwile okazuje sie ze dolek sie pogłębia w nieskonczonosc, stracilem juz na tym majątek.
a kiedy myslisz zeby poczekac bo dolek sie pogłębi, strzal w góre i kontynuacja wzrostow, tyle ze juz beze mnie
DayTrading: Czwartek 20.12.2012
Re: DayTrading: Czwartek 20.12.2012
Wkurza mnie juz ten edek tnie mi stopy i wraca... jak myślicie który kierunek ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
- atlanticos
- Maniak
jak komus malo bylo jednej spadającej gwiazdy to moze dzis dostanie koloejna pod choinke od d1 
-- Dodano: 20 gru 2012, 16:58 --
sadze ze skoczy do okolo 3260-70 zrobi prawe ramie i do dolu po realizacje rgr'a
chyba ze poleci z jedna reka

-- Dodano: 20 gru 2012, 16:58 --
snikers_m pisze:Wkurza mnie juz ten edek tnie mi stopy i wraca... jak myślicie który kierunek ?
sadze ze skoczy do okolo 3260-70 zrobi prawe ramie i do dolu po realizacje rgr'a
chyba ze poleci z jedna reka

Ostatnio zmieniony 20 gru 2012, 16:59 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
To Stefaniak. Zapamiętałem gościa jeszcze z września jak piał z zachwytu gdy FED ogłaszał swój nowy program luzowania: giełdy - nowe szczyty, e/d - 1,35.Nowy123 pisze:jeszcze dzis sluchalem anala w CNBC jak mowil ze juz nie zobaczymy 13200 na
EURO w najbliższych dniach
Nie ma co go specjalnie słuchać;-)
Chociaż tym razem może mieć akurat rację...
Siema:) Codziennie wpadam tutaj zobaczyć jakie u was nastrojeco do edka.tommy_s pisze:To Stefaniak. Zapamiętałem gościa jeszcze z września jak piał z zachwytu gdy FED ogłaszał swój nowy program luzowania: giełdy - nowe szczyty, e/d - 1,35.Nowy123 pisze:jeszcze dzis sluchalem anala w CNBC jak mowil ze juz nie zobaczymy 13200 na
EURO w najbliższych dniach
Nie ma co go specjalnie słuchać;-)
Chociaż tym razem może mieć akurat rację...
Nie wiem kto to Stefaniak ale moim zdaniem edek osiągnie spokojnie 13145 w ciagu jednego, maks 2 dni wiec zobaczymy;)
http://andrzejstefaniak.bblog.pl/Nowy123 pisze: Nie wiem kto to Stefaniak ale moim zdaniem edek osiągnie spokojnie 13145 w ciagu jednego, maks 2 dni wiec zobaczymy;)
bardzo podoba mi się ranking głosowania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
- atlanticos
- Maniak
cytat:
"W środę John Boehner zapowiedział, że w dniu dzisiejszym zdominowana przez Republikanów Izba Reprezentantów będzie głosować zgłoszoną przez niego propozycję rozwiązania problemu klifu fiskalnego. Głosowanie oczekiwane jest dziś w nocy około godziny 01:30 (07:30 czasu lokalnego). Wcześniej, bo o godzinie 19:15, zaplanowana jest konferencja prasowa Boehnera."
"W środę John Boehner zapowiedział, że w dniu dzisiejszym zdominowana przez Republikanów Izba Reprezentantów będzie głosować zgłoszoną przez niego propozycję rozwiązania problemu klifu fiskalnego. Głosowanie oczekiwane jest dziś w nocy około godziny 01:30 (07:30 czasu lokalnego). Wcześniej, bo o godzinie 19:15, zaplanowana jest konferencja prasowa Boehnera."
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
O wzrostach można zapomnieć już
ciekawe do ilu zjadą

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
bo ?snikers_m pisze:O wzrostach można zapomnieć jużciekawe do ilu zjadą
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....