DayTrading: Czwartek 20.12.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Sentyment EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 gru 2012, 22:52

Wzrost
27
49%
Bez zmian
4
7%
Spadek
24
44%

Liczba głosów: 55

snikers_m
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Czwartek 20.12.2012

Nieprzeczytany post autor: snikers_m »

tzn dzisiaj bo jak już tak cisną w dół tyle to raczej do góry nie odbija w kosmos czy ktos ma inną wizje ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

niby na h1 wyszli z kanalu zasieg to na edki mniej wicej wychodzi okolice 13145-70

-- Dodano: czw 20-12-2012, 18:46 --

ale tutaj jeszcze nic nie przesadzone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

Panowie czytam ten wątek day trading już nie pierwszy raz i zastanawia mnie ile tu osób faktycznie zajmuje się tradingiem a ile jest tu początkujących analityków ???? czai ktoś bo jak widzę zmianę zdania co kilka postów na temat kierunku to powstają u mnie takie myśli
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

szamantg
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szamantg »

nortonx pisze:Panowie czytam ten wątek day trading już nie pierwszy raz i zastanawia mnie ile tu osób faktycznie zajmuje się tradingiem a ile jest tu początkujących analityków ???? czai ktoś bo jak widzę zmianę zdania co kilka postów na temat kierunku to powstają u mnie takie myśli
Każdy kto gra na Foreksie zajmuje się tradingiem.
Analiza techniczna dla każdego tradera może być zupełnie inna. Każdy inaczej na rynek patrzy.
Ten temat nie jest po to, żeby powiedzieć co robić, ale żeby każdy mógł wyrazić co myśli na temat ruchów walut.
Zdania zmieniają się tak szybko jak rynek.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

chyba normalne ze jesli cena przebija pewne kluczowe punkty to i zdanie na temat jej przyszlego zachowanie moze sie zmienic...mamy reagowac, a nie za wszelka cene uparcie trzymac sie zalozen nawet gdy okazuje sie ze sa bledne...
Forex to najbardziej zmienny rynek...wiec i analizy sie zmieniaja...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

dzięki że naświetliłeś o co tu kaman
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

szamantg
Gaduła
Gaduła

nortonx pisze:Panowie czytam ten wątek day trading już nie pierwszy raz i zastanawia mnie ile tu osób faktycznie zajmuje się tradingiem a ile jest tu początkujących analityków ???? czai ktoś bo jak widzę zmianę zdania co kilka postów na temat kierunku to powstają u mnie takie myśli
PS. Jeśli chcesz otwierać pozycje sugerując się opiniami ludzi tutaj, od razu radzę Ci zamknąć termina i sobie odpuścić. Nie ze złośliwości - uratuje Cię to przed dużymi stratami. Najlepiej wypłać sobie coś, kupi kilka książek, poczytaj forum, blogi traderów, poprzeglądaj się wykresom historycznym itp.

xantiros
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: xantiros »

potraktuj DT jako rozrywkę :D, ilu traderów w DT tyle i kierunków :D
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

tyle razy bylo juz tu poruszane granie na pale bo ktos cos napisal... fajnie ze ludzie sie tu wypowiadaja, pokazuja wykresy ale kazdy ma mozg... trzeba przeanalizowac to wszystko po swojemu... Czasem wykres kogos pokaze nam linie ktora przegapilismy, da do myslenia, ale decyzje czy wejsc i kiedy wyjsc MUSIMY PODJAC SAMI....
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

szamantg
Gaduła
Gaduła

Ma ktoś jakieś info dot. kabla? Dwukrotnie już odbił od linii trendu dolnej, a jako taki najbliższy opór widać na 1.6280.

Zablokowany