Z nedzy do pieniedzy ..:)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

andy11 pisze:
szybki_lopez_13 pisze:
andy11 pisze:LL eur/usd 1,32799, S/L 1,32809 BE +1pipka , TP 1,33349
coś albo późno piszesz i dajesz tylko dobre tready albo ok 15.00 takiej ceny u mnie nie było, nie bym śledził Ciebie ale kolega zwrócił uwagę a ja nie omieszkam potwierdzić i zapytać...o co kaman na knotach z H1 się na bezczelnie zapinałeś i jak wyszli to napisałeś że ją masz czy wziąłeś po cenie której nie było? K.:)
1) pozycja zajeta byla o godzinie 12.29 czasu polskiego....

2) nie jestem zobligowany pisac sekunde po zajeciu pozycji...

sadze ze to wyjasni twoejmu koledze...
UFFF kamień nam wszystkim spadł z serca, jednak warto byłoby to ogarnąć z przestrzeni czasowej bo skąd gość ma się uczyć na czym wchodzisz itp. samo pisanie dla pisania to ja też napisze że miałem ele na 1,32305:) i sprzedałem po 1,33030 i będę kozak, ale chyba nie o to kaman pozdro K.
P.S. zobligowany jesteś tylko do rzetelności przed sobą samym
P.S. wejście z dyńki na przebicie poziomów konsoli ale wejście było tam gdzie indziej ciekawe czy....PA

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

klonmarcin pisze:
szybki_lopez_13 pisze: andy11 pisze:LL eur/usd 1,32799, S/L 1,32809 BE +1pipka , TP 1,33349

coś albo późno piszesz i dajesz tylko dobre tready albo ok 15.00 takiej ceny u mnie nie było, nie bym śledził Ciebie ale kolega zwrócił uwagę a ja nie omieszkam potwierdzić i zapytać...o co kaman na knotach z H1 się na bezczelnie zapinałeś i jak wyszli to napisałeś że ją masz czy wziąłeś po cenie której nie było? K.:)
I Ciebie zaczyna śledzić CSI_nawigator :D

A tak na serio - nikt tutaj na forum nic nie musi - robi to z dobrej woli. I Twój dziennik bardzo chętnie czytam i często sobie porównuję - dlaczego np. sl lub tp w takim miejscu a nie innym itp. :D

Także - trzymaj się. 8)
HAHAA Marcin Ty też uważaj bo grupa Ciebie obserwuje:) ale jak coś się nie zgadza kiedy post jest z 15.50 to chyba można zapytać??????????????????????????????

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

1) nie wiem czy kamien wszystkim spadl z serca...

2) jesli chodzi o twojego kolege w sprawie nauki to moze powinien pojsc na jakies szkolenia....pelno sie tutaj oglasza...

3) mnie nie zalezy na tym , kiedys pisalem wiecej, wklejalem screeny, etc.... ale zobaczylem ze pisze wylacznie z duchami wiec podaje wejscia ( tylko z jednego rach...) ale widze ze to tez niektorym nie pasuje...

4) ja jestem bardzo rzetelny przed soba samym , nie mam nic sobie do zarzucenia...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

andy11 pisze:1) nie wiem czy kamien wszystkim spadl z serca...

2) jesli chodzi o twojego kolege w sprawie nauki to moze powinien pojsc na jakies szkolenia....pelno sie tutaj oglasza...

3) mnie nie zalezy na tym , kiedys pisalem wiecej, wklejalem screeny, etc.... ale zobaczylem ze pisze wylacznie z duchami wiec podaje wejscia ( tylko z jednego rach...) ale widze ze to tez niektorym nie pasuje...

4) ja jestem bardzo rzetelny przed sobą samym , nie mam nic sobie do zarzucenia...
Luz dla mnie jesteś zajefajny i mi to ani nie przeszkadza ani nie wadzi, pisz sobie dalej ja gram zupełnie inaczej wiec ani was nie śledzę ani o nic nie podejrzewam, po prostu chciałem zagadnąć ale te wyliczanki mnie jednak męczą:) pa K.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

CSI Nawigator :D dzięki Marcin za poprawę humoru :D

Btw. Macie zamiar Panowie grać miedzy świętami a sylwestrem czy nie warto bo będzie gowno a nie ruchy?

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

szybki_lopez_13 pisze: Luz dla mnie jesteś zajefajny i mi to ani nie przeszkadza ani nie wadzi, pisz sobie dalej ja gram zupełnie inaczej wiec ani was nie śledzę ani o nic nie podejrzewam, po prostu chciałem zagadnąć ale te wyliczanki mnie jednak męczą:) pa K.
jest mi bardzo milo..
dziekuje i przemysle ...
no coz....

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Midas pisze:CSI Nawigator :D dzięki Marcin za poprawę humoru :D

Btw. Macie zamiar Panowie grać miedzy świętami a sylwestrem czy nie warto bo będzie gowno a nie ruchy?
jesli chodzi o mnie to bede ... :D

EasyComeEasyGo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: EasyComeEasyGo »

Witaj andy11,

Czy jest szansa abyś wrzucił swoje konto na myfxbook? Fajnie gdyby można było zobaczyć więcej statystyk Twojego systemu. Dane, które chcesz możesz ukryć. Zresztą zapewne i Tobie ułatwiłoby to liczenie wielu statystyk.

Gratuluję wyników i pozdrawiam

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

EasyComeEasyGo pisze:Witaj andy11,

Czy jest szansa abyś wrzucił swoje konto na myfxbook? Fajnie gdyby można było zobaczyć więcej statystyk Twojego systemu. Dane, które chcesz możesz ukryć. Zresztą zapewne i Tobie ułatwiłoby to liczenie wielu statystyk.

Gratuluję wyników i pozdrawiam
witam...
milo ze zajrzales i dziekuje...
nie bawie sie w myfxbook, tym bardziej nie widze takiej potrzeby aby podlaczyc konto ...
ale mysle nad pewnym pomyslem ...

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

eur/usd

wykres D1 tworzony piekny Pin Bar ( negatywny ) czy dotrwa do 24.00 czasu Londynskiego...?

ODPOWIEDZ