Z nedzy do pieniedzy ..:)
Re: Z nedzy do pieniedzy ..:)
Andy ten pin jeszcze bardziej przemawiałby do wyobraźni jeśli zabarwiłby się na czerwono, osobiście uważam że tak sie jednak nie stanie.
Sky is the limit
mrykomryko pisze:Andy ten pin jeszcze bardziej przemawiałby do wyobraźni jeśli zabarwiłby się na czerwono, osobiście uważam że tak sie jednak nie stanie.
wystarczy jeszcze spadek 30-35 pips i bedzie na czerwono...
poczekamy do polnocy...
a tak z drugiej strony zobacz nzd/usd H4 ( dwie ostatnie swieczki) czas londynski i czas warszawski
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Ta ostatnia świeczka na kiwi( h4 zamknieta) zrobiona na większym wolumenie niż poprzednia, wydaje się jakby klarowało się odbicie. Strefa 0.8350 jak dla mnie wydaje się być dość istotnym wsparciem dla ceny.
Sky is the limit
na kiwi sa 2 wazne S/R
1) 0,8348 swieczka HH z 6.12
2) 0,8309 swieczka HH z 7.11
i jesli mialby byc setup to z tej strefy
na D1 widac to dobrze
1) 0,8348 swieczka HH z 6.12
2) 0,8309 swieczka HH z 7.11
i jesli mialby byc setup to z tej strefy
na D1 widac to dobrze
Andy może tak może nie, dziś kluczowe dane o PKB, każdy scenariusz możliwy.
Sky is the limit
ale dopiero o 22.45 warszawskiego czasumryko pisze:Andy może tak może nie, dziś kluczowe dane o PKB, każdy scenariusz możliwy.
Osobiście nie liczyłbym na istotny ruch do tego czasu, a cena jest teraz w takim miejscu z którego może być zwała jak i lampa w górę.
Sky is the limit
na H4 czasu londynskiego cena teraz jest w 50% (0,8363) Pina Bara (pozytywny odbity od waznego S/R ) i ze wzgledu na te dane ta cena stoi w tym miejscu ...
Andy, ale ja lubię takie zwroty zwróć uwagę na kiwi świeczka z 15.45 london time, czekałem aż tam dojdzie cena, reakcja zgodna z moimi oczekiwaniami 

Sky is the limit
mryko pisze:Andy, ale ja lubię takie zwroty zwróć uwagę na kiwi świeczka z 15.45 london time, czekałem aż tam dojdzie cena, reakcja zgodna z moimi oczekiwaniami
czekales i co zrobiles...?