DayTrading: Wtorek 18.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 18.12.2012
kabel odbil od oporu ladnie na S przy 16268 na skalpik i zamkniecie L edke zaliczyl szerokosc kanalu na 1 h tej konsolidacji
trochę mnie nie było i proszę ile się działo
specjaliści tvn cnbc mówią że teraz idziemy po 1.3280 - czyli oznaczało by to wręcz przeciwny scenariusz jako bardziej realistyczny

specjaliści tvn cnbc mówią że teraz idziemy po 1.3280 - czyli oznaczało by to wręcz przeciwny scenariusz jako bardziej realistyczny

"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "
nawet news-y na "up", zobaczymy co z tego wyjdzie, coś mi tych pozytywów za dużo ostatnio, aby znowu za chwilę jakiś trup z szafy nie wyleciałS&P upgrades Greece to B- from selected default; outlook stable
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
S & P Upgrade Grecji do B-perspektywą stabilną bankrut czyli bakstera juz nakreca sie pod L coraz mocniej
- atlanticos
- Maniak
stabilna persperktywa i Grecja.... to takie synonimy jak biały i czarny 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to jest już początek marszu świątecznego i window dressing, w nowym roku jak dupnie to bedzie zjazd
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
teraz na potrzymanie wzrostow infa beda szly standardowa procedura naganiani ulicy co stala z boku 

A ja się tak zastanawiam, bo ta cała konsolidacja była na poziomie 38% zniesienia spadków ze szczytu 5.2011. jeśli mielibyśmy być w długoterminowym trendzie spadkowym to następne zniesienie 41,4% jest na poziomie 1.3235?? a potem do dołu. Po za tym w tym rejonie jest jeszcze 50% zniesienia lipiec - wrzesień 2012.?? Jak wy na to patrzycie??
Ja pieprzę, pisz że po polsku bo tego się czytać nie da.Nowy123 pisze:teraz na potrzymanie wzrostow infa beda szly standardowa procedura naganiani ulicy co stala z boku
Co to jest "naganiani ulicy co stala z boku" ?
Co do tematu. Pomimo faktycznego sentymentu UP, wydaje mi się że pasuję detalistom wyciąć teraz stop lossy*. Jak bym miał taką kasę żeby ruszać wykresem, pewnie bym tak zrobił - powody na UP są i to spore, więc dlaczego nie kupić sobie niżej ?
3250 - poziom do zaliczenia dzisiaj - miejsce na korektę.