moze kolo 85 i jene EUro kolo 112,40 ? i korektazastapmnie pisze:patrzę na usdjpy i tak mi tu się objawiła proroczo wyspa odwrotu - czyli druga luka, ale tym razem w dół... w końcu wybory za pasem, można zacząć sprzedawać fakty:)
ale naturalnie nie postawiłbym za to proroctwo nawet paznokcia
DayTrading: Wtorek 18.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 18.12.2012
Patrzę na tego edka i patrzę, i sądzę, że będzie up. Otwarłem sobie Lkę, jak myślicie, gdzie TP wrzucić?
najlepiej chyba na końcu trendu wzrostowego, głupio by było tak w połowie zamknąćszamantg pisze: gdzie TP wrzucić?

Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
Brawo, ale chodziło mi o to gdzie waszym zdaniem się on zakończy.xantiros pisze:najlepiej chyba na końcu trendu wzrostowego, głupio by było tak w połowie zamknąćszamantg pisze: gdzie TP wrzucić?

Plus taki njusik na święta.
"FXstreet.com (Córdoba) - EUR/USD was kicked above 1.32 as investors gained confidence in risk taking assets, says the UBS analyst team. UBS team notes that yields of Spanish and Italian government bonds dropped remarkably without any clear change on the political front, while US housing data was quite solid, while the current account was higher than expected.
"We would interpret the move as a nice year-end rally, carrying the exchange rate beyond the resistance around 1.32", they comment. "We expect the trend to remain stable and short term investors could even try to aim for 1.34"."
z fibo na D1, licząc od ostatniej fali wzrostowej (12.11-13szamantg pisze:Brawo, ale chodziło mi o to gdzie waszym zdaniem się on zakończy.xantiros pisze:najlepiej chyba na końcu trendu wzrostowego, głupio by było tak w połowie zamknąćszamantg pisze: gdzie TP wrzucić?![]()

cele moga być takie:
1,272

1,618

a po pivotach miesięcznych
najbliższy cel 1,3298
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
meczace to , ktorys dzien ponownie pejsy od 14:30 wyprzedaja swoj wydrukowany szmelc kosztem innych walut
o co kaman , az tak dobrze sie porobilo ?

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- ForexTig3r
- Maniak
3217 to jest to miejsce chyba niżej nie zejdziemy.
Godziny kluczowe to 5AM i potem otwarcie EU o 8/9 na Longa oczywiście.
Kto ma program OneNote (znajduje się w pakiecie Microsoft Office) i zechciał by mi pomóc to bardzo proszę na PW i z góry Bardzo Dziękuję.
Kto ma program OneNote (znajduje się w pakiecie Microsoft Office) i zechciał by mi pomóc to bardzo proszę na PW i z góry Bardzo Dziękuję.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:3217 to jest to miejsce chyba niżej nie zejdziemy.
wsparcia to można wyznaczyć na 1,3210 i 1,3186??