DayTrading: Wtorek 18.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 18.12.2012
dlatego zasięg wybicia może być mniejszy, max 1.3240 i do końca tygodnia realizacja zysków, tak mi się przynajmniej wydaje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Kurde edek śniadania nie jadł chyba...
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Popieram u mnie TP stoi na 1,3235molmomas pisze:dlatego zasięg wybicia może być mniejszy, max 1.3240 i do końca tygodnia realizacja zysków, tak mi się przynajmniej wydaje.
Pozdrawiam
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
jak czytacie dzisiejsze dane GBP? pozytywne, bez znaczenia, negatywne?
w sumie nie minęły się z prognozami za bardzo chyba
"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "
przystojniakurootec pisze:jak czytacie dzisiejsze dane GBP? pozytywne, bez znaczenia, negatywne?

chciwość jest dobra
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jakie?pkubiu pisze:ebiwalentne

komplementy z zaskoczenia o tej porze dnia, przyjmuję z rumieńcami i wdziękiem Golluma przy skalnym oczku wodnympkubiu pisze:przystojniakurootec pisze:jak czytacie dzisiejsze dane GBP? pozytywne, bez znaczenia, negatywne?
w sumie nie minęły się z prognozami za bardzo chybanajmniejszego nie miały znaczenia były ebiwalentne, przeciwieństwie do mnie pacząc na twoj avatar

Ridż przy mnie wypada co najmniej jak funt przy franku dziś

-- Dodano: 18 gru 2012, 13:38 --
i się wszystkim słowniki otworzyły

"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "