DayTrading: Piątek 14.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 14.12.2012
bo duzo ludzi uwaza,ze te wzrosty o lipca ,to tylko korekta od spadkow,ale ja uwazam wedlug teorii,ze to juz nie jest korekta a impuls wzrostowy
Tak patrząc w dalekiej perspektywie, na EURPLN będzie można zarobić na początku roku dość dużo. Złotówka się teraz umocniła, ale od przyszłego roku ma ponoć spadać dość konkretnie (przewidują nawet 4,25). A jak patrzę na to co BOCZEK wrzucił to w ogóle może być ciekawie.
to moze byc dopiero w przyszlym roku,ale do tej pory bedzia up,,,,,,,,razem z edkiem umacnia sie nasz zlotyszamantg pisze:Tak patrząc w dalekiej perspektywie, na EURPLN będzie można zarobić na początku roku dość dużo. Złotówka się teraz umocniła, ale od przyszłego roku ma ponoć spadać dość konkretnie (przewidują nawet 4,25). A jak patrzę na to co BOCZEK wrzucił to w ogóle może być ciekawie.
Wiem menago, to takie luźne spostrzeżenie rzucone tylko. 

Ostatnio zmieniony 16 gru 2012, 15:24 przez szamantg, łącznie zmieniany 1 raz.
japonkie jak ktoś gra na japonkach
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... exit-polls …
W wyborach w Japonii bez niespodzianek PLD+Nowa Komeito mają 328 posłów, szykuje się okres ultraluźnej polityki BoJ
macronext.pl
-- Dodano: ndz 16-12-2012, 16:20 --
a jak juz wszyscy widza wzrosty, to nie zdziwię sie jak będą spadki...
W wyborach w Japonii bez niespodzianek PLD+Nowa Komeito mają 328 posłów, szykuje się okres ultraluźnej polityki BoJ
macronext.pl
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no ja pisalem wyzej ,mam otwarte lki w ejku i giejku,tylko ze na ejku jest 3 fala na w 1,a narazie jest wielkosci 1,to tez ma jeszcze miejsce do wzrostow ,no i moze skoczyc do 110,660,pozniej koreta i dalej upBOCZEK pisze:japonkie jak ktoś gra na japonkach
macronext.pl
na h1 tez mamy 3,wyniki znam od 12,czekam teraz na otwarcie rynku,albo wyzej,albo z malym zyskiem,ale na plus
p.s wracajac do ...ze jak wszyscy widza wzrosty.....
ja pod te wybory juz ustawialem sie od tygodnia,to teraz ........ nie zaliczam sie do wszystkich,,,,,
-- Dodano: 16 gru 2012, 21:04 --
piekne wzrosty zalapalem he he he,teraz korekta i zamkniecie luki,tp mialem na 110660,ale ze wyzej byla luka to dla mnie jeszcze lepiejmenago pisze:no ja pisalem wyzej ,mam otwarte lki w ejku i giejku,tylko ze na ejku jest 3 fala na w 1,a narazie jest wielkosci 1,to tez ma jeszcze miejsce do wzrostow ,no i moze skoczyc do 110,660,pozniej koreta i dalej upBOCZEK pisze:japonkie jak ktoś gra na japonkach
macronext.pl
na h1 tez mamy 3,wyniki znam od 12,czekam teraz na otwarcie rynku,albo wyzej,albo z malym zyskiem,ale na plus
ja pod te wybory juz ustawialem sie od tygodnia,to teraz ........ nie zaliczam sie do wszystkich,,,,,
-- Dodano: 16 gru 2012, 21:13 --
teraz czekac musze na giejka notowania i tez bedzie luka do gorymenago pisze:no ja pisalem wyzej ,mam otwarte lki w ejku i giejku,tylko ze na ejku jest 3 fala na w 1,a narazie jest wielkosci 1,to tez ma jeszcze miejsce do wzrostow ,no i moze skoczyc do 110,660,pozniej koreta i dalej upBOCZEK pisze:japonkie jak ktoś gra na japonkach
macronext.pl
piekne wzrosty zalapalem he he he,teraz korekta i zamkniecie luki,tp mialem na 110660,ale ze wyzej byla luka to dla mnie jeszcze lepiejmenago pisze:no ja pisalem wyzej ,mam otwarte lki w ejku i giejku,tylko ze na ejku jest 3 fala na w 1,a narazie jest wielkosci 1,to tez ma jeszcze miejsce do wzrostow ,no i moze skoczyc do 110,660,pozniej koreta i dalej upBOCZEK pisze:japonkie jak ktoś gra na japonkach
macronext.pl
-- Dodano: 16 gru 2012, 21:21 --
wie ktos moze o ktorej ruszaja notowania gbjpy???bo nigdy nie zostawialem go na weekend i w ssumie ,to nie wiem o ktorej go kwotuja?//
-- Dodano: 16 gru 2012, 21:24 --
a jak juz wszyscy widza wzrosty, to nie zdziwię sie jak będą spadki...[/quote]
no ja pisalem wyzej ,mam otwarte lki w ejku i giejku,tylko ze na ejku jest 3 fala na w 1,a narazie jest wielkosci 1,to tez ma jeszcze miejsce do wzrostow ,no i moze skoczyc do 110,660,pozniej koreta i dalej up
piekne wzrosty zalapalem he he he,teraz korekta i zamkniecie luki,tp mialem na 110660,ale ze wyzej byla luka to dla mnie jeszcze lepiej[/quote]menago pisze:no ja pisalem wyzej ,mam otwarte lki w ejku i giejku,tylko ze na ejku jest 3 fala na w 1,a narazie jest wielkosci 1,to tez ma jeszcze miejsce do wzrostow ,no i moze skoczyc do 110,660,pozniej koreta i dalej upBOCZEK pisze:japonkie jak ktoś gra na japonkach
macronext.pl
teraz czekac musze na giejka notowania i tez bedzie luka do gory
-- Dodano: 16 gru 2012, 21:21 --
wie ktos moze o ktorej ruszaja notowania gbjpy???bo nigdy nie zostawialem go na weekend i w ssumie ,to nie wiem o ktorej go kwotuja?//[/quote]
-- Dodano: 16 gru 2012, 22:52 --
jest tyle luk do pozamykania,ze dobry tydzien sie zapowiada,
eurjpy
usdjpy
audusd
-- Dodano: 16 gru 2012, 22:53 --
wie ktos moze o ktorej ruszaja notowania gbjpy???bo nigdy nie zostawialem go na weekend i w ssumie ,to nie wiem o ktorej go kwotuja?//[/quote]
-- Dodano: 16 gru 2012, 22:52 --
jest tyle luk do pozamykania,ze dobry tydzien sie zapowiada,
eurjpy
usdjpy
audusd[/quote]
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Ciekawi mnie dlaczego ForumBot nie otworzył jeszcze tematu na poniedziałek 

a co ma do tego Nowa Zelandia?
:Kasia86 pisze:To wydarzenie na pewno wpłynie w jakiś sposób na rynek może nie w znaczący sposób bo to nie jest huragan czy trzesienie ziemi ale inwestorzy bacznie przyglądają sie sytuacji scenariuszy może być kilka ludzie mogą sie zacząć obawiać o swoje życie zdrowie zaczną wypłacać pieniądze z banku żeby sie zabezpieczyć banki natychmiast zareagują zacznie sie wyprzedaż rynki pociagnie reakcja łańcuchowa zrobi sie domino sprzedaż dolara kupno euro nie wspominając o tym jakie kon sekwencje będą dla azjatów zobaczą co sie dzieje od razu jen poleci za nim złoto itd wystarczy iskraszamantg pisze: PS. Jestem ciekaw w jaki sposób (i czy w jakiś w ogóle) na kurs wpłynie wiadomość o "masakrze" w Newtown. Trochę mi się głupio o to pytać, tak jakoś dziwnie zarabiać pośrednio na krzywdzie i cierpieniu innych. Biedne dzieciaki. W każdym razie, ma ktoś pomysły?
shock:

jedynie jakas kleska jak Japonia i trzesienie ziemi nawet huragan nic nie zmienil