Źle mnie rozumujesz, ja też dzisiaj pisałem że forex jest 50/50, chodzi mi o to że większość dzisiaj była pewna że pojedzie na dół, bo na to wskazywały wykresy i wiadomości jakie dzisiaj były ogłoszone, a rynek w tym tygodniu praktycznie codziennie robił odwrotnie do oczekiwań większości, przestrzegałem żeby uważać to tylefmichal pisze:snikers_m pisze:Pisałem wczoraj i dzisiaj że w tym tyg. rynek robi na opak... w zeszłą niedzielę jak ruszała giełda wszyscy mówili że dalej lecimy na dół, a poszedł wał i L-kowicze robili kasęfajnynick21 pisze:JA po za rynkiem stopl loss zadziałał. No trudno trzeba sie pogodzić ze strata, od poniedziałku tez bd dobre setupy.
Zgadywać każdy może jak to było masz 50/50 że trafisz kierunek, jeśli jesteś w stanie uargumentować swoją prognozę i staje się ona rzeczywistością to jesteś gość.
DayTrading: Piątek 14.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 14.12.2012
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
tomekJHM pisze:TYLKO ZE MNĄ TRZEPANIE LESZCZA Z KASY,TYLKO JA JESTEM NAJWIĘKSZYM DEBILEM I WIEŚNIAKIEM
YO CWANIACZKU BUJAJ SIĘ
CZASEM WARZYWNEGO POCZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM, ALE CHYBA MASZ ZA MAŁO PAMIĘCI POD DEKLEM.
Czegoś mi tu brakowało

Yo koledzy pozdrowionka z podlasia, cenię wartościowych ludzi jest tu sporo i nie cwaniakują, posty niemiaszka są super szkoda że mało wskazówek udziela, sporo przy niektórych z was się nauczyłem. Dziękuje.
Luka na edku.
To tylko sygnalizuje spadki. 3050 podobno jest ostro bronione. Korekta pewnie sie pojawi po wyjsciu EU.
To tylko sygnalizuje spadki. 3050 podobno jest ostro bronione. Korekta pewnie sie pojawi po wyjsciu EU.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w tym miejscu mam ładną świeczkę
- ZielonaMgielka
- Maniak
Chyba kiepski feed u brokera. Nigdzie u siebie takiej luki nie widze.Mpapiez pisze:Luka na edku.
Jesli edek obiera kierunek na mocnym momentum w piatek po 16:00 to przewaznie kontynuje tak do konca sesji.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 17:50 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
Gdzie podziały się wpisy warzywniaka?
Czy ktoś ma otwartą pozycję na złocie? zamykacie w tej konsolidacji czy trzymacie do poniedziałku?
Zostały usunięte przez Admina bo nie miały za dużo wspólnego z wątkiem. Chodziło o jakieś słowne przepychanki z innym użytkownikiem.mbandrzej43 pisze:Gdzie podziały się wpisy warzywniaka?
Zobaczymy. W każdym bądź razie to nie jest miejsce na kupywanie.ZielonaMgielka pisze:Chyba kiepski feed u brokera. Nigdzie u siebie takiej luki nie widze.Mpapiez pisze:Luka na edku.
Jesli edek obiera kierunek na mocnym momentum w piatek po 16:00 to przewaznie kontynuje tak do konca sesji.
Ja myślę o esce do 1.3115