To co napisałem wyżej dotyczy tych co dożyją 67 lat....

Natomiast według nowej koncepcji młodzi ludzie aby dostać te parę dziesiąc złotych emerytury ... będą musieli dożyć 75 lat...

Pozdrawiam.
PS, jak znajdę kiedyś tą nową koncepcję naszych twórców reformy emerytalnej w Polsce o tych 75 latach ,przyrzekam że wrzucę na forum...

-- Dodano: pt 23-11-2012, 21:53 --
Znalazłem....

W końcu podniesiemy wiek emerytalny do 80 lat. I nie uważam, że my będziemy musieli. My będziemy chcieli podnieść wiek emerytalny tak wysoko. Tego zaczną się od nas domagać młodzi ludzie...

http://www.polskatimes.pl/artykul/51025 ... l?cookie=1
Całe szczęscie że nie jestem profesorem ,jestem zwykły robotnik ... boa..grzechotnik jak śpiewała M. Rodowicz...,ponieważ jeżeli liznąłbym wykształcenia ...

Teraz na bardzo poważnie...,uważam że młodzi ludzie muszą szukać rozwiązań tutaj na forum.
Jakieś normalne koncepcje się rysują tutaj w przeciwieństwie do Pana Profesora Góry i innych wybitnych ..profesorów...
Teraz chyba dotarło do każdego Forumowicza dotarło....,o co chodzi w tym temacie..

Pozdrawiam.
PS. polecam każdemu poczytać komentarze pod tym artykułem...
Reasumując,jeżeli ktoś bardzo poważnie podchodzi do tego tematu w przeciwieństwie do naszych wybitnych profesorów....